02-07-08, 14:44
|
|
 Stage 5
Member of: [2 Roti] [KIA]
|
Accidente si cazaturi
Azi-noapte la Pitesti un accident fatal ! "Viteza si prostia" (zic eu) ucide din nou... Doi oameni din Pitesti (unul de 26 an si unul de 30) au intrat intr-o masina parcata si s-au izbit violent de trotuar. Tanarul care conducea motocicleta(cel de 26 ani) abea de 4 zile si-o cumparase si a vrut sa o incerce, neavand permis (avand doar categoria B). Posesorul motocicletei a decedat iar cel deal doilea (pasagerul) este in stare foarte grava... detalii la http://www.protv.ro/filme/viteza-uci...le=56602#56602
scrieti-va si voi intamplarile prin care ati trecut sau de care ati auzit/vazut comentand despre acestea.
|
|
|
02-07-08, 20:56
|
|
 Stage 5
|
Re: Accidente
am uitat sa metionez ca cei doi nu purtau casca... de aceea toti cei care poarta casca full face (si nu numai) va recomanda celor care nu purtati casca, sa o purtati ! ! ! in multe cazuri va poate salva viata...
|
|
|
03-07-08, 01:10
|
|
 Stage 5
Member of: [2 Roti] [VW] [AUDI]
|
R.I.P.
ps: si crezi ca era necasar sa faci un topic pt asta ?
|
|
|
03-07-08, 01:11
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by ge0rge
R.I.P.
ps: si crezi ca era necasar sa faci un topic pt asta ?
|
nu doar pentru asta... aici putem discuta despre aceste lucruri... (cauza si evitarea acestor lucruri)
|
|
|
03-07-08, 16:28
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [2 Roti]
|
Erau alte topicuri asemanatoare... Oricum este educativ pentru copii racheta...
Ride Safe!
|
|
|
04-11-08, 15:29
|
|
|
2 Roti
 Stage 5
Member of: [2 Roti] [PEUGEOT]
|
copii racheta =)) Asta e tare !!
si on topic...75 % din accidentele pe motor se petrec din cauza celorlalti participanti la trafic.
din restul,10 % se produc din cauza vitezei excesive
si ultimele 5 % se produc din cauza incepatorilor,care isi cumpara motociclete prea puternice,si nu pot sa le controleze...
Parerea mea...
|
|
|
11-11-08, 06:00
|
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
Member of: [DACIA] [2 Roti]
|
si ca sa completez, alte cateva procente se produc din cauza unor soferi ce au permisul degeaba, fiindca nu stiu ce inseamna conduita preventiva... exemplul cel mai clar a fost acum cateva zile cand mergeam de la arcul de triumf la casin pe banda 2 cu vreo 60-70, cand de pe prima banda se gandeste un retard sa intoarca inspre arc.... rezultatul destul de frumos fiindca nu am patit nimic insa l-am ocolit pana pe prima banda de pe contrasens altfel ma infigeam fix in el... bineinteles fara nici un fel de semnal sau avertizare a intors insa am preferat sa fiu fericit ca am scapat decat sa fac vreo tampenie gen intors dupa el si spart oglinda sau altceva... aviz altor miostorciclisti: ATENTIE LA NEATENTIE si CONDUITA PREVENTIVA!!!
07-01-09, 15:54
|
|
 Stage 5
|
Re: Accidente si picaturi
Introduc tot aici o "sectiune" sa vedem daca a patit cineva ceva pe 2 roti...
-Chiar azi mi s-a intamplat ce ma tot intrebam cum e... Am cazut cu scuterul  ... Aveam cam 5 km/h si uitasem ca e iarna... Am tras frana de spate deodata cu cea din fata si... opppsss am picat  ... Dar ma bucur mult ca am trecut prin asta sa stiu cum e... Scuterul nu are absolut nimic, nici eu nu am patit nimic. Aveam pe mine geaca cu protectii (+separat sub ea protectie de coloana)... voi ati patit ceva pana acum?
|
|
|
07-01-09, 16:12
|
|
 Stage 5
Member of: [Fiat] [Nissan] [VW]
|
exact asa am cazut si eu cand am avut primul scuter,cum eram incepator am tras ambele frane(era nisip pe drum) si mi-a alunecat roata din fata
|
|
|
07-01-09, 16:15
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by razvy_91
exact asa am cazut si eu cand am avut primul scuter,cum eram incepator am tras ambele frane(era nisip pe drum) si mi-a alunecat roata din fata 
|
Naspa... Dar tu erai incepator, eu nu sunt  ... Doar ca din reflex am tras franele si era zapada
|
|
|
07-01-09, 17:47
|
|
 Stage 5
Member of: [FORD] [2 Roti]
|
Quote:
Originally Posted by norbi_bidi
Naspa... Dar tu erai incepator, eu nu sunt  ... Doar ca din reflex am tras franele si era zapada 
|
Prietene...toata viata invatam,mai ales la mersul pe 2 roti.Nu te mai crede Rossi ca nu e cazul
|
|
|
09-01-09, 04:10
|
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
Member of: [DACIA] [2 Roti]
|
Quote:
Originally Posted by norbi_bidi
|
Nu vreau sa fiu nesimtit sau altceva si te rog sa nu mi-o iei in nume de rau insa pe motocicleta, toata viata suntem incepatori... nici un biker mai batran din cati am intrebat nu mi-a zis ca el ar fi bun sau altceva... pur si simplu sunt atenti la fiecare iesire ca si cum ar fi prima...
|
|
|
09-01-09, 13:22
|
|
 Stage 5
|
Re: Accidente si cazaturi
mda... stiu asta foarte bine! prin "eu nu sunt incepator" nu am vrut sa zic ca sunt bun sau ca le stiu pe toate  ... am vrut sa zic ca nu atunci mi-am luat motocicleta (deci nu eram la inceput...) sper sa intelegeti
|
|
|
06-11-09, 17:07
|
|
|
2 Roti
 Stage 5
Member of: [2 Roti] [PEUGEOT]
|
Re: Accidente si cazaturi
Am patit si eu o faza din asta acum ceva vreme,gen sarit cu mopedul in sant. Am fost la un prieten al meu,la tara,ne-am strans mai multi acolo,si cand a fost sa plecam am luat pe unul in spate. Exact cand venea o curba deosebit de naspa. Curba era spre stanga,deci eu eram pe banda din exterior. Pe marginea drumului era pietris + nisip + praf,deci cea mai naspa combinatie. Si mai pe exteriorul curbei,logic,era un sant,adanc de vreo 3 metri. In curba, pasagerul meu s-a hotarat ca nu statea prea bine in sa,si s-a ridicat in picioare ca sa se aseze mai bine. Scuterul s-a aplecat de 2 ori stanga-dreapta,eu bineinteles nu aveam cum sa ma mai aplec ca sa iau curba,si am ales sa franez. Cand am franat,m-am dus sanie. Direct in fata. Adica in sant...
Eu m-am accidentat destul de rau,dar si mai rau s-a accidentat pasagerul,pentru ca el statea cu genunchii indoiti in spate,a picat direct pe genunchi,si a sustinut greutatea scuterului pe genunchiul lui. I s-a luat pielea din genunchi,nu mai putea sa mearga decat cu 1.5 km/h,si de atunci ii zicem Melcu
|
|
|
|
|