29-02-08, 22:06
|
|
 Stage 4
|
Pentru 2 motociclete
A venit primavara,s-a incalzit afara si eu si cu un prieten avem de gand sa ne luam 2 motociclete sau ma rog o motocicleta si un scuter
Recomandati-mi va rog ceva in jur de 1250 E ,sub 125cmc . Ma gandeam la Rs50 .
Si cealalta ma intereseaza ceva de maxim 4000E . Aici ma bate gandul spre o Ninja . Ce parere aveti ? Alte sugesti ? Preturi estimative ceva?
p.s. mai tin sa precizez ca niciunul dintre noi nu a mai condus pana acum o motocicleta .
Va multumesc si astept unele sugestii ,chiar si linkuri cu motociclete de vanzare .
|
|
|
03-03-08, 00:44
|
|
|
2 Roti
 Stage 4
Member of: [2 Roti]
|
Re: Pentru 2 motociclete
sincer sa fiu ....dupa parerea mea e o mare porcarie rs50  ...iar moto de vanzare am eu ...un scuter...id meu burti_mecaniku...poate ne intzlegem
|
|
|
03-03-08, 04:09
|
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
Member of: [DACIA] [2 Roti]
|
Pai inainte de toate ia mergi putin pe un poligon moto sa vezi cum e, poate faci si scoala si pe urma sa te mai bata gandul la vreo Ninja... nu ma intelege gresit, dar crede-ma ca si eu am un motor slab... si inca ma uimeste cu ce stie si poate  ... ai grija de viata ta si incearca ori scuter ori un enduro sau supermoto de 125cmc...
03-03-08, 08:05
|
|
 Stage 5
|
da...misto ti-ai descriz fzr-ul...slab la 90+ hp?
ontopic : Scuter... orice in 4 timpi dar de la o marca mai...ok...sa zicem kymko...
Moto ...asta depinde de proprietar, Hondele sunt mai domoale,kawa e prea neprietenoasa pentru incepatori,eu zic ca un cbr de 600 modelul F ti-e de ajuns, daca nu chiar prea mare
|
|
|
03-03-08, 09:21
|
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
|
@SUPAPA_Jr, crede-ma ca e slaba rau(mai exact 91cp  ) dar... daca turatiile sunt corecte si mana din gaz e cumpatata, se duce bine de tot si fzrica... despre cbr... e mare si cbr-ul de 600... chiar si F-ul mi se pare mare... eu mi-am dat seama tarziu de asta... ceva de 125 va fi excelent...
|
|
|
03-03-08, 11:40
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [BMW] [DACIA] [VW]
|
Voi vreti scutere, motoare , dar permis categoria A , aveti ?
|
|
|
04-03-08, 08:32
|
|
 Stage 4
|
Saptamana asta incepem scoala .
Una dintre motociclete a ramas TZR iar cealalta cel mai probabil RS250 cu toate ca stiu ca nu am dreptul sa o conduc in primii 2 ani . Mai spuneti-mi va rog motoare cu aspect sportiv sub 34cp poate ma razgandesc in privinta 250-ului care are 44cp trecuti in talon parca .
Nu ma intereseaza scuterele de niciun fel si nici motoare mai vechi de 2005
|
|
|
04-03-08, 10:00
|
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
|
RS250? Mult  ... sau nu... vedeti cum va descurcati cu motocicletele din scoala si apoi va ganditi mai bine ce si cum va luati... personal acum imi cam doresc un enduro desi am vitezana  (deh, gropile tarii  )
|
|
|
04-03-08, 10:01
|
|
 Stage 5
|
nu-ti lua rs250 ... e in 2 timpi se echivaleaza cu ~88 de cai ca si accelerare...asa ca gandeste-te la kawasaki 250,500
|
|
|
04-03-08, 13:14
|
|
 Stage 5
Member of: [SEAT]
|
RS 125 model 2006 gasesti pe la 3500 de euro  600 zice toata lumea ca e prea periculos...mai ales daca stii ca te mananca dreapta... uita-te la un Suzuki GS 500 F daca tot vrei ceva mai sport..gasisem pe la 3000 pe bikeshop.ro...aprilia rs 250 am auzit multa lume zicand ca e racheta rau  Suzuki SV 650 iar ai putea alege..dar si aia e cam a dracu  ....eu intentionez macar un sezon pe 125 si apoi 600 ..
|
08-03-08, 23:53
|
|
 Stage 4
|
O intrebare legata de RS50 si TZR : In cat timp ajung la suta sau cel putin la 50km/h ? Stie cineva?
|
|
|
09-03-08, 19:28
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [2 Roti] [RENAULT]
|
hm...sper sa nu mi -o iei in nume de rau, da pentru inceput fi cumpatat . Lasa gandul de viteza sau de acceleratie ca o sa ai timp destul , nu te aruca la un sport, incepe scoala si ai sa vezi de ce , dupa ce te obisnuiesti si nu tremuri pe motor si sa fi echilibrat, instructoru o sa te lase si fara limitatorul de la acceleratie si o sa te bucuri si de acceleratie (moderata ca de e motor micut cel de la scoala ), nu te arunca la ceva mai mare de 500 sau la unul sport pt ca ai o viatza inainte, alege-ti un motor care sa poti sal ti si sa fi in siguranta , un sport nu iarta mai deloc incepatorii, si in timp o sa faci pasul la ceva mai mare , pt ca cel mai important, cel putin la mine, nu conteaza cum artata (cei drept iubesc vitezanele si pe gixerica al meu ) conteza cum se manevreaza , franeaza si apoi acceleratie si aspect, ca motorist iti zic ca la inceput toti am avut entuziasmul in sange si cam pe toti ia mancat dreapta,insa pe unii ia mancat prea rau si nu au mai avut okazia sa fie si cumpatati, asa ca alege-ti ceva ponderat , termina scoala si nu incerca sa impresionezi prietenii daca cumva vei avea bani de o vitezana pt ca nu se merita pana nu capeti macar putina experientza, ai sa vezi ca la scoala nu e greu pt ca faci doar poligon nu o sa fie aglomeratie masini cu soferi indisciplinati,dar in trafic nimic nu te iarta pt ca la noi nu prea suntem respectati (cei drept exista si printre noi multi care ne fac de ras prin inconstienta lor)iar drumurile le sti cum sunt
|
|
|
09-03-08, 23:37
|
|
 Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by p_vio46
hm...sper sa nu mi -o iei in nume de rau, da pentru inceput fi cumpatat . Lasa gandul de viteza sau de acceleratie ca o sa ai timp destul , nu te aruca la un sport, incepe scoala si ai sa vezi de ce , dupa ce te obisnuiesti si nu tremuri pe motor si sa fi echilibrat, instructoru o sa te lase si fara limitatorul de la acceleratie si o sa te bucuri si de acceleratie (moderata ca de e motor micut cel de la scoala ), nu te arunca la ceva mai mare de 500 sau la unul sport pt ca ai o viatza inainte, alege-ti un motor care sa poti sal ti si sa fi in siguranta , un sport nu iarta mai deloc incepatorii, si in timp o sa faci pasul la ceva mai mare , pt ca cel mai important, cel putin la mine, nu conteaza cum artata (cei drept iubesc vitezanele si pe gixerica al meu ) conteza cum se manevreaza , franeaza si apoi acceleratie si aspect, ca motorist iti zic ca la inceput toti am avut entuziasmul in sange si cam pe toti ia mancat dreapta,insa pe unii ia mancat prea rau si nu au mai avut okazia sa fie si cumpatati, asa ca alege-ti ceva ponderat , termina scoala si nu incerca sa impresionezi prietenii daca cumva vei avea bani de o vitezana pt ca nu se merita pana nu capeti macar putina experientza, ai sa vezi ca la scoala nu e greu pt ca faci doar poligon nu o sa fie aglomeratie masini cu soferi indisciplinati,dar in trafic nimic nu te iarta pt ca la noi nu prea suntem respectati (cei drept exista si printre noi multi care ne fac de ras prin inconstienta lor)iar drumurile le sti cum sunt
|
Stai linistit nu ti-o iau in nume de rau nici nu poate fi vorba ,pentru mine intrebam de TZR sau de RS50 . Amicul meu [vezi primul post] are de gamd sa isi ia ceva mai mare. Eu am incercat sa il conving ca 125 cmc ii sunt de ajuns in primii 2 ani dar nu vrea sa auda...Ceva ideal ,ceea ce cauta el , ar fi de 400cmc ,insa cum nu a gasit prea multe modele tind sa cred ca se va arunca la cele de 600. Nu vrea neaparat viteza,zicea chiar ca vrea sa o limiteze la 100km/h ,vrea aspect sportiv si acceleratie buna .
Eu in cel mai rau caz,imi voi lua Rs125,daca nu TZR50 cred,care e unpic mai ieftina...
|
|
|
10-03-08, 18:33
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [2 Roti] [RENAULT]
|
daca cauta de 400 ar fi ceva ce mie mi a placut kawasaki zzr 400 ar fi mai mult decat suficient, daca se gandeste la el e suficient e manevrabil cat decat usor are si acceleratie acceptabila , limitand un motor mai mare nu ar fi o solutie pt ca tre sa poate sa l si tina sa l controleze e mai greoi si la un sport sa mergi cu el subturat e blasfemie . voi ati inceput scoala ? ce parere aveti ?cum vi se pare? , mersul per motor nu inseamna doar acceleratie in linie dreapta , tre sa si virezi , sa franezi asa ca asta ar trebui sa caute ceva manevrabil la inceput , vrea acceleratie ii fac rost de un R1 dar garantat nu ajunge sa schimbe a 1 a sau sa pleci cu ea , asa ca asculta sfaturile bune si spunei sa lase acceleratia ca o sa aibe timp
Last edited by p_vio46; 10-03-08 at 18:37.
|
|
|
11-03-08, 18:54
|
|
 Stage 4
|
Pentru examenul psihologic unde trebuie sa ma duc ? Ca instructorul nu a stiu ce sa imi zica  Cine ma ajuta ?
|
|
|
|
|