Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > MOTO > Motociclete > Discutii generale moto

Reply

Thread Tools
Old 04-03-04, 16:58   #1
Denis

Stock

Default Masini vs Motociclete ?

In primul rind bine vam gasit, fiind motociclist am citit cam tot ce s-a scris pe acest forum, foarte multe subiecte si pareri mi s-au parut cel putin neavizate, nu vreau sa sune rautacios dar se pare ca majoritatea celor de-si dau cu parerea le lipseste experienta \"din teren\", sa spun asa.

Inchid paranteza si revin la topic, cine pe cine face, motoreta sau masina?

E o discutie lunga dar s-a dovedit ca pe distante scurte sau la cursele cu plecare dupa loc masinile nu au nici o sansa in schimb la top speed o masina performanta intodeauna va cistiga pentru ca aerodinamca, cuplul motor si caii putere se fac simtite din plin la viteze foarte mari.

Acum depinde foarte mult si de cine piloteaza bestiile, daca pui un incepator pe un motor performant il va face si o Octavia cea ce la masini nu e valabil (cu noile sisteme de antiderapaj, e.t.c.), sa scoti tot ce poate o motocicleta cu 150 cp + iti trebuie experienta, talent si multe \"bilutze.\"
Denis is offline   Reply With Quote
Old 04-03-04, 19:54   #2
ESPinoza

Stage 5

ESPinoza's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Crazy Drivers]

poi cum ai spus si tu la plecari de pe loc sunt mai bune motoarele.. la viteza maxima mashinile
ESPinoza is offline   Reply With Quote
Old 04-03-04, 21:54   #3
Gratzian
Administrator

Stage 5

Gratzian's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

pai la viteza maxima... ce sa zic si moto si auto de serie fara limitari ajung peste 320....
Gratzian is offline   Reply With Quote
Old 04-03-04, 22:58   #4
Denis

Stock

Quote:
Originally Posted by \"Gratzian\"
pai la viteza maxima... ce sa zic si moto si auto de serie fara limitari ajung peste 320....
Normal ca daca ambele merg cu viteza maxima (in cazul nostru 320) nici una nu e mai rapida ca alta, eu ma referea la roll on (ca masina sa aibe o sansa) de la 120-150/ora, motocicleta fa fi putin mai rapida pina la un puct, de acolo pina la viteza maxima masina va ajunge prima
Old 04-03-04, 23:02   #5
Gratzian
Administrator

Stage 5

Gratzian's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

acu depindedece moto cu ce masina, si de pilot, si de traseu, etc...
e o nebunie sa incerci sa compari.... feelingul e altfel, de aceea sunt partizani diferiti, in functie de temperamente
Gratzian is offline   Reply With Quote
Old 04-03-04, 23:13   #6
Denis

Stock

asa e, total deacord cu tine

prea multi factori depind sa poti face o comparatie reala, eu vb in general

\"general\" = o motocicleta de serie (zx12, busa) si o masina tunata (cu multi cai putere)
Old 05-03-04, 08:38   #7
coxanelu

Stage 3

nici aici nu scap de tine?
coxanelu is offline   Reply With Quote
Old 05-03-04, 18:28   #8
catalin rs4

Stage 5

catalin rs4's Avatar

uite ..aic as vrea sa spun si eu..ceva..normal ca la plecare sunt motoarele mai bine..dar cum ai zis tu cu plecare de la 150...am pe cineva aici are un audi s2..cu 600 cp...si face si motoarele de 1000.. stiu cai greu de crezut am sa va dau linku.sa puteti citi despre masina ..in cazul in care nu credeti... http://www.racetec-motorsport.de/