Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > MOTO > Motociclete > Discutii generale moto

Reply

Thread Tools
Old 30-05-06, 19:10   #1
heavystorm2005

Stage 5

heavystorm2005's Avatar

Default taximerist imuscat cu aercompr in mijlocul strazii in urma unui incident in trafic

am auzit ieri la stiri......un motociclist sa oprit langa un taximetrist cika a scos pistolul cu aer comprimat si a impuscat taxmeristul fara motiv....eu sunt motociclist de vreo 12 ani...si stiu foarte bine cum conduc taximetristii..care pun viata noastra in pericol in fiecare zii....nu folosesc semnale...se intorc pe linia continiua....te injura....te scuipa...in fine....nu cred ca motociclistul la impuscat ca nu a avut ce face....
Old 30-05-06, 21:38   #2
ZoliaT
Administrator

Stage 5

ZoliaT's Avatar

Member of:
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[PARTICIPANT CURSE]
[Echipa de sprijin]
Default Re: taximerist imuscat cu aercompr in mijlocul strazii in urma unui incident in trafi

pro-tv nu a avut ce face si a facut reconstituirea incidentului
Attached Files
File Type: avi Video0530-1856(PRotv).avi (11.29 MB, 188 views)
ZoliaT is offline   Reply With Quote
Old 30-05-06, 22:05   #3
NightClubRacer

Stage 5

NightClubRacer's Avatar

Member of:
[2 Roti]
Default Re: taximerist imuscat cu aercompr in mijlocul strazii in urma unui incident in trafic

sincer eu nu stiu ce sa mai cred, ca fiecare televiuzine are versiunea ei. Nu stiu de ce l-a impuscat, poate merita, dar nu e bine sa ne facem dreptate noi, mai ales sa impusti pe cineva...socant
Old 30-05-06, 22:37   #4
AleXXL

Stage 5

Talking Re: taximerist imuscat cu aercompr in mijlocul strazii in urma unui incident in trafic

mah bine a facut cu el ...
in primu rand nu cred ca l`am impushcat asha din senin .. ca asha i`a venit lui ... precis i`a taiat calea sau 's`au bazait' prin trafic... shi asta satul....pac a scos pistolu .... nici macar nu a tras in el ... ca nu a murit...atata a fost ranit de cioburi ...
la prima a zis ca nu a pus in pericol viatza taximetristului ....
makar acuma se vor invatza minte taximetristii sa respecte motociclistii
Old 31-05-06, 00:02   #5
heavystorm2005

Stage 5

heavystorm2005's Avatar

Default Re: taximerist imuscat cu aercompr in mijlocul strazii in urma unui incident in trafi

cred ca sau pus pe noi acuma.....eu fac cam 100 km cu motocicleta pe zi si in fiecare zi cel putzin un taximetristi se baga in fatza mea fara semnal fara nimic...
heavystorm2005 is offline   Reply With Quote
Old 31-05-06, 01:56   #6
SpeedeR

Stage 5

SpeedeR's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
Default Re: taximerist imuscat cu aercompr in mijlocul strazii in urma unui incident in trafic

nu il condamn pe motociclist
bine a facut... si dk fiecarui sofer iar fi frica de motociclisti, ar fi si mai bine..
SpeedeR is offline   Reply With Quote
Old 31-05-06, 08:19   #7
TazzY

Stage 5

TazzY's Avatar

Member of:
[Moderators]
[2 Roti]

L-a mai mare....
Nu sunt sadic dar cineva trebuia sa faca ceva... Murim pe capete...
TazzY is offline   Reply With Quote
Old 31-05-06, 14:15   #8
NightClubRacer

Stage 5

NightClubRacer's Avatar

Member of:
[2 Roti]

oricum taximetristii sunt cei mai aiurea soferi, nu pun numai vietile motociclistilor in pericol si a celor cu masinile. De cate ori nu era sa facem un accident cu un taximetrist, care nu se asigura sau se credea mai tare. Bine ia facut poate asea se mai potoleste si el si restu taximetristilor.
NightClubRacer is offline   Reply With Quote
Old 01-06-06, 17:57   #9
babalau

Stage 5

babalau's Avatar

bv lui.....cineva trebuia sa o fak.......sunt nebuni taximetristi astia.....
babalau is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -