![]() |
taximerist imuscat cu aercompr in mijlocul strazii in urma unui incident in trafic
am auzit ieri la stiri......un motociclist sa oprit langa un taximetrist cika a scos pistolul cu aer comprimat si a impuscat taxmeristul fara motiv....eu sunt motociclist de vreo 12 ani...si stiu foarte bine cum conduc taximetristii..care pun viata noastra in pericol in fiecare zii....nu folosesc semnale...se intorc pe linia continiua....te injura....te scuipa...in fine....nu cred ca motociclistul la impuscat ca nu a avut ce face....
|
Re: taximerist imuscat cu aercompr in mijlocul strazii in urma unui incident in trafi
1 Attachment(s)
pro-tv nu a avut ce face si a facut reconstituirea incidentului :shock:
|
Re: taximerist imuscat cu aercompr in mijlocul strazii in urma unui incident in trafic
sincer eu nu stiu ce sa mai cred, ca fiecare televiuzine are versiunea ei. Nu stiu de ce l-a impuscat, poate merita, dar nu e bine sa ne facem dreptate noi, mai ales sa impusti pe cineva...socant
|
Re: taximerist imuscat cu aercompr in mijlocul strazii in urma unui incident in trafic
mah bine a facut cu el ...
in primu rand nu cred ca l`am impushcat asha din senin .. ca asha i`a venit lui ... precis i`a taiat calea sau 's`au bazait' prin trafic... shi asta satul....pac a scos pistolu .... nici macar nu a tras in el ... ca nu a murit...atata a fost ranit de cioburi ... la prima a zis ca nu a pus in pericol viatza taximetristului :rolleyes2 :rolleyes2 .... makar acuma se vor invatza minte taximetristii sa respecte motociclistii :D ;) |
Re: taximerist imuscat cu aercompr in mijlocul strazii in urma unui incident in trafi
cred ca sau pus pe noi acuma.....eu fac cam 100 km cu motocicleta pe zi si in fiecare zi cel putzin un taximetristi se baga in fatza mea fara semnal fara nimic...
|
nu il condamn pe motociclist
bine a facut... si dk fiecarui sofer iar fi frica de motociclisti, ar fi si mai bine.. |
L-a mai mare....
Nu sunt sadic dar cineva trebuia sa faca ceva... Murim pe capete... |
oricum taximetristii sunt cei mai aiurea soferi, nu pun numai vietile motociclistilor in pericol si a celor cu masinile. De cate ori nu era sa facem un accident cu un taximetrist, care nu se asigura sau se credea mai tare. Bine ia facut poate asea se mai potoleste si el si restu taximetristilor. :D
|
bv lui.....cineva trebuia sa o fak.......sunt nebuni taximetristi astia.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:15. |
- Copyright 2026 4Tuning