Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > MOTO > Motociclete > Discutii generale moto

Reply

Thread Tools
Old 22-09-09, 15:39   #1
maD_angel
FOTO Member

Stage 5

Member of:
[4Rally]
[FOTO]
Default Sange pentru Ciprian !

Dupa tragicul accident de sambata seara, Ciprian are mare nevoie maine, de sange pentru o noua operatie. Dontatiile se pot face la centrele de colectare pe numele Bejinariu Ciprian, aflat la spitalul Sf. Spiridon Iasi.
Grupa A2 Negativ sau 0

Donarea se poate face la orice centru de transfuzii din orice oras. Atunci cand mergeti la centrele de colectare, specificati pentru cine donati si din ce oras.

Ciprian Bejinariu - internat la Spitalul Sf. Spiridon Iasi

Pot fi donatori de sânge doar cei care îndeplinesc aceste condiţii: - vârsta cuprinsă între 18 şi 62 ani - greutate minimă - 58 kg fetele şi 60 kg băieţii - tensiune arterială - peste 110/60 mmHg - să nu fi avut sau să nu aibă următoarele boli: hepatită (de orice tip), TBC, sifilis, malarie, epilepsie, ulcer, diabet zaharat, boli de inimă sau - tensiune peste 18 mmHg, boli de piele, miopie - 6 dioptrii. - să nu fi suferit în ultimele luni intervenţii chirurgicale - femeile să nu fie: însărcinate, în perioada de lăuzie, în perioada menstruală. - să nu fi consumat grăsimi sau băuturi alcoolice cu cel puţin 24 de ore înaintea donării.

Pentru ca donarea să se desfăşoare în condiţii bune se recomandă: - odihnă suficientă în noaptea prealabilă donării. - înainte de donare, alimentaţie uşoară, dar bogată în fier. De evitat produsele bogate în grăsimi, prăjelile, de preferat carnea slabă, peştele, cerealele, leguminoase, cereale. - aport crescut de apă şi evitarea băuturilor care conţin cofeină.
maD_angel is offline   Reply With Quote
Old 22-09-09, 15:48   #2
GJ 64 GAB

Stage 5

GJ 64 GAB's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Hyundai]
[Opel]
Default Re: Sange pentru Ciprian !

Eu sunt din Motru ( Gorj ) ... Dacă mă duc la mine la spital, în Motru, pot să donez pentru el?...
Am să vorbesc mâine cu cei de la spital, să vedem ce zic!...

Prietenii adevăraţi se gândesc mereu la tine!
R.I.P, Adiţă!

Tragedia vietii este ca imbatranim prea devreme si devenim intelepti prea tarziu.
GJ 64 GAB is offline   Reply With Quote
Old 22-09-09, 15:58   #3
maD_angel
FOTO Member

Stage 5

Member of:
[4Rally]
[FOTO]

Quote:
Originally Posted by GJ 64 GAB View Post
Eu sunt din Motru ( Gorj ) ... Dacă mă duc la mine la spital, în Motru, pot să donez pentru el?...
Am să vorbesc mâine cu cei de la spital, să vedem ce zic!...

Daca indeplinesti regulile de mai sus e bine sa mergi si sa intrebi daca pot face schimbu.
maD_angel is offline   Reply With Quote
Old 22-09-09, 16:47   #4
GJ 64 GAB

Stage 5

GJ 64 GAB's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Hyundai]
[Opel]

Da, le îndeplinesc!... Să vedem ce zic cei de la conducerea spitalului!...
GJ 64 GAB is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -