Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > MOTO > Motociclete > Discutii generale moto

Reply

Thread Tools
Old 13-07-09, 21:50   #31
Norby89

Stage 5

Norby89's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[AirBrush]
[AUDI]
Default Re: Carnet de conducere pentru scutere

bine spus cineva mai sus ca daca cei cu scuteru fac o greseala ii poate costa viata.intr-adevar multi cu scuterele sunt foarte atenti.pot sa zic asta si despre mine fiindca am si masina si scuter.
Am legislatie , asigurare, tot.scuteru merge 90-100 km/h . cineva a spus mai sus ca merg pe banda 2-a sau genu asta.pai daca merge cu viteza legala (adica 50 ) atunci ce problema e ca merge pe banda a 2-a?deranjeaza pe cineva? acusi ziceti ca e bai ca merge pe banda a 1-a ca voi nu-l vedeti cand iesiti din parcare....
deci ce sa zic....sunt multi pustani intr-adevar, care habar nu au pe ce lume traiesc si se cred mari raceri pe scutere.cu asta sunt de acord,dar sa va ganditi la treaba ca nu toti sunt asa.
Si apropo...multe nu or rezolvat cu carnetu asta....
fiindca si pana acuma...multi umbla fara atestat pe scuter, fara asigurare, fara numar de inmatriculare, sub 16 ani si chestii dinastea.....
Politia e cam lenesa cum ar veni , in loc sa iasa pe strazi si sa-i opreasca pe pustanii astia.
Norby89 is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -