O nota de 10 cu + pentru 4tuning care a reusit anul acesta sa depaseasca orice asteptari. Daca vremea va tine cu noi, baietii nostrii si invitatii KOE vor face iar spectacol.
Nu spun din pacate pentru ca putem si noi, suntem la inceput. Nu avem resurse si ma refer la sponsori, nu avem un spatiu in care ne putem desfasura si va mai dura putin. Cu un circuit am putea fi vazuti altfel, am putea organiza si noi evenimente gen KOE, pe circuit si mai mult de atat am atrage atentia, lucru care cred eu ca e cel mai important.Nici fotbalul nu s`a extins odata cu aparitia balonului rotund.
La noi s-a inceput cu 402m, burnout-uri, cerculete si am ajuns acum si la drfiting, inevitabil dupa parerea mea.
Cu participarea la evenimente si mai ales cu influenta din partea lui Tengu, 2 veterani ai cerculetelor au inceput si ei cu dreptul driftingul. Hai si Kns au facut spectacol! Nu sunt singurii dar s`au impus si asta a creat un fenomen in lant.
Stiu ca se cunsosc aceste aspecte dar trebuie sa recunoastem ca 4tuning a reusit ceva de necrezut. POate ca acum 1 an daca se spunea ca vor veni piloti din KOE la noi, n-as fi crezut. Dar anul acesta e alta poveste.
Usor usor sper ca vom avea un mic circuit si loc de invarteala unde sa ne "ne rupem masinile in doua" fara sa fim amendati.