Dezamagit total de DiRT
Nu este un joc demn de numele Colin, nu prea are multe in comun cu WRC, nu se merge in special pe ce l-a facut renumit pe Colin. Este un joc care combina sporturile cu noroi...ma mira ca nu au bagat ATV racing si dirt bike.
Gameplay cam greut...lovesti putin masina, si trage NUMAI in stanga pana termini toate cursele. Damage dupa un accident putin mai mare si masina arata ca si un carton indoit, lovesti niste tufe la viteza si faci looping in aer....Grafica exagerata, masina sclipeste si pe soare si pe ploaie, si la rallycross cand sunt multi concurenti in cadru, la mine, incepe sa sacadeze....
Cel mai bun Colin a fost 2005 si 04. Adevarat gameplay, idee unica, damage instant...
Imi amintesc o cursa in Grecia, unde erau pietre mai mari pe traseu, si pentru ca lasasem masina prea jos, am lovit o piatra, instant mi-a aparut defecte la directie si suspensii, iar in Germania pe ploaie am avut 2 secunde in minus la timp daca am folosit cauciucuri de asfalt umed fata de cauciucuri de ploaie....mai realist de atat, nu stiu niciun joc.
Speram sa apara un joc care sa transpuna exact WRC-ul,si numai WRC-ul, cu toate masinile si probele de pe Glob (inclusiv Monaco Rally cu stradutele inguste).....cred ca mai am de asteptat.