Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > MOTO > Motociclete > Troubleshooting

Reply

Thread Tools
Old 15-06-06, 18:03   #1
The_One_Forever

Stage 2

The_One_Forever's Avatar

Default La ce ajuta amortizorul de ghidon?

Salut...Mi-am cumparat motoreta....R1 si am auzit pe forum ca "amortizorul de ghidon" este punctul slab a motoretei....si vreau sa stiu de ce?...si poate imi recomandati ceva bun....bafta!!!
The_One_Forever is offline   Reply With Quote
Old 17-06-06, 01:00   #2
TazzY

Stage 5

TazzY's Avatar

Member of:
[Moderators]
[2 Roti]
Default Re: La ce ajuta amortizorul de ghidon?

Te ajuta ff mult in curbele denivelate, la gropi si la mars pe o roata..
TazzY is offline   Reply With Quote
Old 17-06-06, 06:57   #3
einstein1984

Stage 5

einstein1984's Avatar

Ceva bun: Ohlins. E acolo ca sa nu tragi de ghidon prea brusc, exista si la unele masini (Audi 80 avea si mai sunt si altele).
einstein1984 is offline   Reply With Quote
Old 17-06-06, 19:46   #4
Alexutzzz

Stage 5

Alexutzzz's Avatar

sa nu intri in voblaj mai ales ca motoru e puternic , nu cred ca ai vrea sa intri vreo data in voblaj .......... si inceptaor pe R1? rip frate rip , poate o sa fi un caz fericit da ................. oricum ciudat intra si tu pe forumurile de motoare si afli mai multe
Alexutzzz is offline   Reply With Quote
Old 19-06-06, 00:36   #5
baghy83

Stage 5

daca vrei sa-ti cumperi cumpara-ti unul bun si reglabil.marci sunt destule.practic amortizorul de ghidon reduce fortele bruste la care e supusa suspensia fata.alea reglabile se regleaza mai tari pt viteze mari si mai moi pt viteze mici.practic te ajuta la denivelari sau in acceleratie cand ti se misca ghidonul.exemplu:treci peste un damb cu viteza incepe sa-ti faca stanga dreapta ghidonul,cu un amortizor nu o sa mai faca asa de tare o sa amortizeze fortele respective.nu ma prea am cu descrierea dar sper ca ti-am fost de ajutor
baghy83 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -