pentru avarii iti trebuie releu, pentru stop pe leduri iti trebuie leduri si rezistente iar pentru angel eyes iti trebuie leduri, rezistente si bara de plastic
Pentru avarii nu iti trebuie neaparat releu . Cel mai simplu mod de a avea avarii ii in felul urmator : legi firul de la semnalizare stanga cu cel de la semnalizare dreapta (firele din spatele butonului de semnalizare) printr-un intrerupator . De exemplu daca intrerupatorul ii pe 1 semnalizezi in orice parte si ai avarii ; daca intrerupatorul ii pe 0 semnalizarile merg normal . Eu asa am facut
problema la acvarii am facut si eu asta cu legatu fireleor dar problema este in felu urmato...
De ex: la mine la scuter daca nu e motata tripla spate semnalizarea faatza nu mai licare ramane blocata aprinsa...asa si cand pun tripla si fac chestia asta merg acvarile daca scot firele la una din semnalizarii daca le pun toate 4 semnalizarii nu mai merge se aude un sunet ciudat la contact si imi palpaie becurile...daca opresc una din semnalizare adika sa mearga 3 e totul oki merge super...aveti cunva idee dc nu merge sau le pot face in alta modalitate!?
Cauti pe la magazine cu piese de masini, de dacia de exemplu, si pui releu din ala. Si tre sa aibe acolo indicatii despre legare, sau intrebi un electricean auto.
Cauti pe la magazine cu piese de masini, de dacia de exemplu, si pui releu din ala. Si tre sa aibe acolo indicatii despre legare, sau intrebi un electricean auto.
maine sa ma duc pe la piese auto sa vedem care este treaba sper sa reusesc daca reusesc ceva va anuntz!
sunr r13111988 pai nu am reusit nimik ca la fire nu se poate face,releu pt avarii nu exista doar de semnaliyarii si ala nu stiu cum se leaga si unde si cred ca pana la urma nu mai fac nimik...astept parerea cuiva care se pricepe mai bine si care a facut asa ceva sa e de]a mai maute explicatii