![]() |
Mici Modificarii pe partea electrica !
Am deschis acest topic pt cei care se pricep pe partea electrica..
Sa posteze poze si sa spuna cum fac. Angel`eyes Triple pe ledurii Daca se pot face acvarii din semnalizarii Si tot ce tine de partea electrica! Bafta! |
Re: Mici Modificarii pe partea electrica!
pentru avarii iti trebuie releu, pentru stop pe leduri iti trebuie leduri si rezistente iar pentru angel eyes iti trebuie leduri, rezistente si bara de plastic
|
Pentru avarii nu iti trebuie neaparat releu ;) . Cel mai simplu mod de a avea avarii ii in felul urmator : legi firul de la semnalizare stanga cu cel de la semnalizare dreapta (firele din spatele butonului de semnalizare) printr-un intrerupator . De exemplu daca intrerupatorul ii pe 1 semnalizezi in orice parte si ai avarii ; daca intrerupatorul ii pe 0 semnalizarile merg normal ;). Eu asa am facut :D
|
si iti clipeste normal?
|
Da . Acuma de cand am pus leduri clipesc repede :D
|
[Tutorial] Cum sa creezi Angel Eyes
Si multe alte tutoriale... |
problema la acvarii am facut si eu asta cu legatu fireleor dar problema este in felu urmato...
De ex: la mine la scuter daca nu e motata tripla spate semnalizarea faatza nu mai licare ramane blocata aprinsa...asa si cand pun tripla si fac chestia asta merg acvarile daca scot firele la una din semnalizarii daca le pun toate 4 semnalizarii nu mai merge se aude un sunet ciudat la contact si imi palpaie becurile...daca opresc una din semnalizare adika sa mearga 3 e totul oki merge super...aveti cunva idee dc nu merge sau le pot face in alta modalitate!? |
Ai grija sa nu arzi partea electrica!Daca nu te pricepi mai bine lasa pe altu care stie!Parerea mea:D
|
Quote:
|
Cauti pe la magazine cu piese de masini, de dacia de exemplu, si pui releu din ala. Si tre sa aibe acolo indicatii despre legare, sau intrebi un electricean auto.
|
Quote:
maine sa ma duc pe la piese auto sa vedem care este treaba sper sa reusesc ;) daca reusesc ceva va anuntz! |
ai mai facut ceva?
|
Quote:
|
Re: Mici Modificarii pe partea electrica !
Quote:
|
Re: Mici Modificarii pe partea electrica !
:))))))))))))))))))))))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:23. |
- Copyright 2026 4Tuning