si daca stie cineva de unde pot cumpara lac...si cum se da la l? si cat costa ...sau ceilalti de pe forum daca stie cat costa lacu!!
Depinde ce vopsea ii pui !! eu la mn am pus vopsea d bmw 46 lei 100g si lac 28lei 100g
Bineinteles ca sunt si mai ieftine de atat dar ca sa dai si vopsea si lac trebuie sa sti cate ceva despre vopsit , mai bn incearca cu autoolant iesi foarte frumos si nu ai nici ataea batai d cap !!
Depinde ce vopsea ii pui !! eu la mn am pus vopsea d bmw 46 lei 100g si lac 28lei 100g
Bineinteles ca sunt si mai ieftine de atat dar ca sa dai si vopsea si lac trebuie sa sti cate ceva despre vopsit , mai bn incearca cu autoolant iesi foarte frumos si nu ai nici ataea batai d cap !!
tu ai facut vopseaua pe calculator de tea costat asa mult
Pai am cumparat eu o cutie..50lei park anu trecut?
Depinde si la cat iti trebuie si ce calitate?Cauta pe net!!!Poate gasesti ceva si dati o comanda!!Succesc!!!!
eu lam data cu smingher acas si l-am facut singur cu spreiu si mia iesit super!! si am luat 2 spreiuri cu 11 RON bucata!!
cateva poze cum a fost inainte si cum e acum!! si mie imi place cum a iesit!! dar partea aia portocalie nu am frecato deloc!! si la o vopsitorie fara 2-3 mil nu se uita la tine!!