![]() |
Vopsire scuter
5 Attachment(s)
sal am un aprilia leonardo din 2005 de 150 cmc si as vrea sa il vopsesc acum
m`am gandit sa il fac un negru mat... imi ziceti si mie ce vopsea as putea folosi??? de preferat as vrea sa il fac eu acasa si daca as putea gasi ceva la sparay si ce sanse as avrea sa fac ceva bun!!! o sa pun si niste poze cu scuteru acum! |
Re: sal ma puteti ajuta si pe mine!
Pai cu spray nu prea ar fi indicat, deoarece nu e ceva de calitate, vopseaua nu se intinde la fel de bine ca si cea din pistol. Vopsea gasesti, dar la spray din nou, chiar si negrul pe care scrie ca e negru mat, nu iese mat, iese putin lucios, daca ma intelegi. Dar nah nu zic ca nu poate iesi frumos si din spray, iese si eu am abvut scuter vopsit din spray, si am fost multumit cum a iesit. Daca il vei vopsi la compresor, nu trebuie sa iti iei nu stiu ce vopsea. Eu cand am avut un malaguti l-am vopsit cu Emaur, si a iesit foarte bine, sau daca il vopsesti din spray cumpara sprayuri de la DupliColor, sunt foarte faine, sau de la Montana, astea au lac in ele, nu mai trebuie sa dai tu dupa. Astea montana le gasesti prin BricoStore. Bafta si sper ca tzi-am fost de ajutor. ;)
|
sincer? mai bine o duci si o colantezi!;) ca la masini! nu cred ca tiar lua mult, si ii pui autocolant negru mat si te tine...mult!:)) si cam atat!:)) poti sa faci si aksa dak ai vazut cum se face asa ceva dar dak nuti iese apeleaza la un prieten!:))
|
1 Attachment(s)
iti recomand spray KOBER negru mat e de calitate si e si ieftin (13,5 lei)
|
Deci stiu si eu ca e mai buna calitatea cu pistolu dar sa faci asta trebuie sa te duci la un service si aia acolo ya ff mult numai manopera + vopsea si cele care mai trebuie si mai ales ca este scuter mai fac si o lucrare de rahat ca doar eu sunt din oltenia..:) craiova...
unde pot gasi sprayu asta? negru mat la ce magazine il pot gasi!!! eu am facut bartea de jos si masca in faza cu spray si cu din ala magic la 8 ron si mi`a placut cum a iesit si calitate buna si plus de asta nu am frecat alea nimik doar am dat asa...aacum as vrea sa frec plasticu si il chituiesc si chesti din astea normale!!! si multumesc mult pt sfaturi!! aa si inca ceva...c`am cate sprayuri imi trebuie ca ma gandesc ca poate aveti ceva experientza! |
ce vrei sa vopsesti?
|
max 3 sprayuri
|
Quote:
unde pot gasi sprayu asta? |
Quote:
|
daca ar fi manopera 40 ron ar fi super...am fost cu el si mi`a zis ca manopera imi ya 200 ron cu vopseaua mea si 400 ron cu vopseaua lui!!
|
2 Attachment(s)
pai eu am avut un zip numai k lam pregatit eu (chituit slefuit degresat) el numai la vopsit. mia luat 40 ron manopera
|
pai da acelasi lucru as face si eu dar unde??..am sa mai incerc zilele astea sa caut unu sa mil faca daca nu raman la spray
as vrea sa yasa un negru din asta asa https://forum.4tuning.ro/604-scuterul...sr-50-emh.html ar fi prea tare! hmmm prea prea prea tare ti`ai iesit si luciu ala tot cum ai facut ce vopsea ai folosit ? |
Quote:
|
asa iesi cu sprayu ala cum este sr ala?? mda zi de unde il pot lua si eu
si ce vopsea ai folosit u la scuteru ala? model |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:23. |
- Copyright 2026 4Tuning