Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > MOTO > Motociclete > Motocicleta mea

Reply

Thread Tools
Old 21-11-11, 23:06   #1
alingb

Stage 3

Default Motocicleta la 16 ani

Buna ziua ,
As vrea sa stiu daca pot circula cu motocicleta la 16 ani , de 125 cm3 sau 50cm3. Dupa lungi cautari pe goagle am inteles ca da , dar nu m-am convins.
Vreau un motor sa treaca lejer de 100 KM/H si sa nu am probleme cu politia. Am nevoie de acest mijloc de transport sa ajund din punctul A la punctul B si poate din cand in cand sa sar calul pe autostrada.
Vreau sa stiu ce fel de permis imi trebuie , cat ar costa scoala si ce fel de motor ( sport , super sport , etc )
alingb is offline   Reply With Quote
Old 04-12-11, 12:13   #2
sony_floryn

Stage 3

sony_floryn's Avatar

Default Re: Motocicleta la 16 ani

Quote:
Originally Posted by alingb View Post
Buna ziua ,
As vrea sa stiu daca pot circula cu motocicleta la 16 ani , de 125 cm3 sau 50cm3. Dupa lungi cautari pe "google" am inteles ca da , dar nu m-am convins.
Vreau un motor sa treaca lejer de 100 KM/H si sa nu am probleme cu politia. Am nevoie de acest mijloc de transport sa ajund din punctul A la punctul B si poate din cand in cand sa sar calul pe autostrada.
Vreau sa stiu ce fel de permis imi trebuie , cat ar costa scoala si ce fel de motor ( sport , super sport , etc )
pai ai nevoie de un permis categoria A1 care se poate face la 16 ani...te ajunge in jur de 650 ron... iar ca motor sa treaca lejer cum zici u de 100km/h iti trebuie ceva de 125 cu trepte de viteza gen Yamaha tzr 125 , Cagiva mito 125, Honda cbr 125,Aprilia rs 125.......... dintre cele 4 iti alegi tu dupa bani si placerea ta.. mai sunt si altele dar astea sunt cele mai cautate...
iar in legatura cu politia daca vei avea toate actele si capu pe umeri nu vei avea probleme
sony_floryn is offline   Reply With Quote
Old 30-01-12, 00:56   #3
Alejandro
Ford Driver

Stage 5

Alejandro's Avatar

Member of:
[DACIA]
[FORD]

Daca ai fi avut macar bunavointa sa citesti codul rutier ai fi vazut ce poti calari de la 16 ani! Categoria A1 (maxim 125cc)! Lasa tu vitezele de peste 100km/h - recomand in primu an sa mergi lejer fara bravuri si chestii de genu!
ex-Logan Driver
Pedal to the metal!!!
Alejandro is offline   Reply With Quote
Old 02-05-12, 18:55   #4
GeorGE_BR

Stage 1

Member of:
[2 Roti]

Lasa vitezele de peste 100.Fi serios.In primi ani nu tre sa treci de 80,recomandat si mai putin si obisnuieste-te cu motoru greutatea obisnuiestete sa mergi la viteza melcului , formeaza-ti reflexele asta-i cel mai important nu sa treci de 100.Iar pentru motor i-ati un CBR de 125.E 4 timpi deci umpik mai lenes panasi ia viteza da macar te tine motoru are cuplu si suna calumea
GeorGE_BR is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -