s-a nascut in 2006 cu 130 CP... este luata din Italia, iar in momentul achizitionarii avea 10.168 km, acu are aproape 20.000... dar mai bine las pozele sa vorbeasca
Sunt discurile stoc la zx636.....si sunt foarte bune...eu merg la curse de 2 ani cu discurile astea si tin in continuare la fel de bine.
la zx7r al meu are discurile la fel luate de la brembo cel care a avuto inainte mia zis k sunt un model care se incing greu fata de cele stoc...cele stoc sunt fixe aste nu sunt din cate vad eu
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [2 Roti] [BMW] [4Rally] [SUBARU]
Re: Micutza mea ninja ;)
Quote:
Originally Posted by gaby_cr91
la zx7r al meu are discurile la fel luate de la brembo cel care a avuto inainte mia zis k sunt un model care se incing greu fata de cele stoc...cele stoc sunt fixe aste nu sunt din cate vad eu
636 vine stoc cu aceste discuri....am doua randuri de roti si de discuri si nu am avut pana acum nevoie sa le schimb....folosesc placute racing cu furtune de frana si lichid de frana racing dar cu pompa de frana si discuri stoc.
636 vine stoc cu aceste discuri....am doua randuri de roti si de discuri si nu am avut pana acum nevoie sa le schimb....folosesc placute racing cu furtune de frana si lichid de frana racing dar cu pompa de frana si discuri stoc.
ok am priceput 636 vine stoc cu discurile alea....