zilele astea am primit o oferta...o aprilia rx 50 in stare mecanica impecabila...ar trebui o alta vopsea...nu ca nu ar merge si asta...dar in unele locuri s-a dus...deci faza e ca ar trebui sa dau stalkeru +50euro pt un rx50.....si de curand in stalker s-a facut o investitie...de vreo 300lei... ce ziceti ? merita?
zilele astea am primit o oferta...o aprilia rx 50 in stare mecanica impecabila...ar trebui o alta vopsea...nu ca nu ar merge si asta...dar in unele locuri s-a dus...deci faza e ca ar trebui sa dau stalkeru +50euro pt un rx50.....si de curand in stalker s-a facut o investitie...de vreo 300lei... ce ziceti ? merita?
Eu as ramne cu stalker-u pt ca dupa parerea mea acel rx50 arata ca un cros/supermoto si suna ca o "partaitoare"
stiu ...el este un cross dar nu stiu ce sa fac...nu as da stalkeru pentru ca am muncit la el...si o sami para rau...dar ma gandesc ca o sami faca iar probleme...iar rx l-as lua pentru ca e mare...dar numi place farul si aripa...si stiu sunetu...dar ma gandesc...ca cu crosu'u fac wheelie usor..si are cuplu mai mare ca stalker'u..astept in continuare pareri ms
faza e ca stalkeru are piston si sementi schimbati de 2 zile...si deja ma oftica...il reglez pe cric perfect...se ambaleaza perfect...si cand il dau jos...si vreau sa ma dau cu el...il ambalez da sta pe loc....si uneori...imi mai moare si motoru si as opta pentru RX pentru ca motoru merge stas
pai stalker'u nu stiu cat o sa tina segmentii si pistonu deoarece nu sunt originale...sunt rkk parca...la 500mii setu si rx nu stiu din ce an e...97 parca ms de sfaturi baieti
da rinzou...asa o sa fac:X la stalker stiu tot acuma..stiu sa fac orice la el..pe knd la rx..nu stiu nimic....motor cu racire pe apa si transmisie lant si cutie viteze ii ca matematica pt mn)) dar nu stiti ce are stalkeru...il reglez pe cric perfect...si knd ii dau in sarcina...il acelerez sa o iau de pe loc...moare motoru..il ineaca:-s ms