Se pare ca pe aici ma uitat lumeal ,ce sa fac mai mic si mai prost ,mam ciuparat imi iau cucariile si plec.Si lasa ca ma fac eu mare si pe urma nu aveti cum sa mai ma uitati sau pierdeti
__________________ BAD BOY........... Maff Racing Tuner Oficial A.C.S MIDNIGHT RACERS ROMANIA
Micule, sa nu uiti de fisa mea de inscriere si asta cat mai repede ca dupa cine stie ce sticla mai anturez si uit ce semnez!!!
PEACE
Dar de comisie ai trecut de vorbesti dejea de semnat??????EU ,RUSU, TOBA. AAAAAA sau poate vrei sa-i semnezi lui Micutzu vreun contract de proprietate ceva. Micutzule de ce ai nevoie???? DE SEDIU??????
Micule, imi pare rau dar nu stiu daca la tine mai ajunge shpaga... Comisia e cam \"multa\" si nu stiu ce comision percep... Cel putin pe TOBA si pe RUSU e cam greu de impresionat, cu RAZ ma descurc k el e mai intelegator, dar astia 2 sunt mari betivi...Da' lasa k ne descurcam noi...
maine facem un remember la petrecere?! damn.... iar imi e sete si imi e frica sa nu ma usuc si nu cred k sunt singurul de pe aici.... pt theba and junkie
multzi pupici pt speeder si imbratzishari pana nu mai poti respira...
Mi`e dor de tine vitezomanule...ai grija de tine...si vezi cum conduci
oups...scuze de offtopic ,dar trebuia sa`i raspund la speeder,care e asa dragutz si nu uita de noi