in primul rand as vrea sa va urez tuturor un calduros: Bine v-am gasit!
si in al doilea rand as vrea sa detaliez motivul pentru care am deschis acest topic!
Incepand de saptamana viitoare pot oferi celor interesati Aerograf iar in aproximativ 2 saptamani Service auto!
Mentionez ca toti membrii MR au reducere 10%, singura obligatie a acestora este sa aiba stickerul pe masina atunci cand vin la garaj!
Aerograful se poate face in orice fel doriti: design propriu sau un model gata consacrat pe care il alegeti din catalog!
In curand (maxim 2 saptamani) ve-ti avea posibilitatea achizitionarii si de anvelope (orice marca si orice marime), bineinteles membrii MR vor avea reduceri (nu pot da detalii in privinta reducerilor pentru ca inca nu am preturile exacte ale produselor, dar acestea vor fi comunicate din timp) si de uleiuri de performanta Selenia!
Serviceul nu se va ocupa pentru moment decat de partea mecanica urmand ca in cel mai scurt timp posibil sa existe si tinichigerie si vopsitorie! Serviceul are propriul magazin de piese auto!
Nota: preturile pentru aerograf se vor discuta la fata locului deoarece ele difera in fucntie de marime, complexitate si material!
Va multumesc tuturor celor care a-ti acordat timp citirii acestul anunt!
Cei care sunt interesati va rog ma puteti contacta pe PM, id de yahoo: mralcool2002 iar numere de tel: 0722.429.422 / 0788.215.543 Alex!