Re: Cumpar Difuzoare 16,5 - 20 cm minim 65w rms
Salut,
Am si eu ceva de vanzare, e vorba de niste difuzoare Pioneer Accelerate TS-A2011 modificate de mine. Le-am anulat tweeterele de pe centru si le-am adaugat un dustcap obtinut din decuparea unei doze de aluminiu de Coca-Cola (fundul cutiei). Desi pare improvizatie ieftina, e o buna varianta cu fundurile de doza de cola: dustcap-ul are o greutate foarte mica, arata binisor fiind din aluminiu. Am incercat sa fac aceste dustcap-uri din fibra de sticla si am reusit, dar greutatea lor era prea mare si ar fi afectat bunul mers al difuzoarelor. La nevoie, dustcap-ul poate fi inlocuit cu unul original pentru difuzoare, pentru ca lipiturile sunt cu silicon si nu au afectat deloc membrana difuzoarelor.
Am si tweeterele originale, dar nu mai am piciorusele de legatura intre magnet si tweetere (se pot face altele foarte usor).
Am si grilele Pioneer, dar fara plase. Pretul este 100 lei pentru difuzoare, tweeterele originale, grile si inele de montaj din MDF.
Specificatiile difuzoarelor:
-difuzoare coaxiale pe 3 cai
-24,4cm diametru
-putere RMS: 90W
-putere Max: 350W
-impedanta: 4 Ohm
-Raspuns in frecventa: 25 - 30.000Hz
-SPL: 93dB
-diametru woofer: 20cm
-diametru difuzor medii: 66mm
-diametru tweeter: 18mm
Daca vrei, ti le pot da impreuna cu o pereche de tweetere Infinity REF 1021T complete (la cutie cu toate accesoriile), care au filtre pasive proprii, 3 tipuri de accesorii montaj etc.
Specificatii tweetere:
-tweeter 25 mm
-putere 50 W RMS( 150 W Max.)
-raspuns in frecventa 2,5-21 Khz
-crossover extern inclus
-include toate componentele necesare instalarii in orice situatie
-impedanta 4 ohm.
Pretul tweeterelor este 100 lei separat, iar impreuna ti le dau cu 175 lei usor discutabil. Pe toate le-am folosit doar pe head-unit si dau randament destul de bun, insa merg si pe amplificator fara probleme.
Prima poza este reala, celelalte sunt informative. Maine pot face alte poze.
|