De vanzare 2 difuzoare ,sunt noi, aduse din spania si pe drum s-a imbotit ala din mijloc, nu are nici o problema se aud lafel de bine,alea sigur sunt pt design.
Pret : 150 lei fix,nu rup 1 leu(in magazin 350 lei).
Y.M : sergiu_iuly18 sau 0747536940
Nu te supara , dar cum poti spune de niste difuzoare folosite , ca sunt noi ? se observa clar in poze ca au fost montate , atat dupa starea difuzoarelor , cat si dupa gaurile de fixare unde se vad urme de suruburi , ori au fost fixate in cutia originala de noi cu holsuruburi , sa fie siguri ca ajung in "perfecta" stare asa cum sunt acum in urma transportului ? )
Nu te supara , dar cum poti spune de niste difuzoare folosite , ca sunt noi ? se observa clar in poze ca au fost montate , atat dupa starea difuzoarelor , cat si dupa gaurile de fixare unde se vad urme de suruburi , ori au fost fixate in cutia originala de noi cu holsuruburi , sa fie siguri ca ajung in "perfecta" stare asa cum sunt acum in urma transportului ? )
Nu mai mintiti lumea cu anunturi eronate !
nu ma supar stai calm,sunt aproape noi, eu nu le-am folosit deloc,o singura data le-am facut proba si am incercat sa le pun la mine dar am gaura de 15 si dak erau folosite /montate presupun k toate gaurile ar fi praf,daca aveam ceva de ascuns crede-ma ca puteam sa acoper in Photoshop ce vezi acol.Bafta