DVD / TV Auto / Navigatii DVD, TV Auto, DVD Auto Player, TV Masina, LCD, Tv Tuner, TFT, Monitoare, Multimedia, ICE, Parasolar, Monitor Plafon , Navigatii, audio |
11-08-08, 19:29
|
|
Stage 3
Member of: [Midnight Racers] [PARTICIPANT CURSE]
|
Vand Clarion vrx848rvd, nu citeste!
Nu mai citeste cd dvd, poate fi folosit ca monitor, amplificare etc de la o sursa externa, are intrari/iesiri a/v, 6 iesiri rca front, rear si sub cu volum, sau eventual se poate repara. 100E fix. Am si un divx cu usb, digital dynamic dvp1000m caruia ii pot customiza backgroundul in functie de masina, acum are un fundal negru cu sigla bmw. Asta citeste absolut orice, inclusiv cd-uri gasite pe trotuar 250ron Se pot folosi impreuna.
0732313446
|
|
|
11-08-08, 21:53
|
|
Stage 5
|
Re: Vand Clarion vrx848rvd, nu citeste!
mai precis, ce merge pe el?
are intrare aux?
ce formate suporta?
inafara de dvd-cd, ce nu mai functioneaza?
m-ar interesa, ai pm !
|
|
|
12-08-08, 03:22
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by dydysoft
mai precis, ce merge pe el?
are intrare aux?
ce formate suporta?
inafara de dvd-cd, ce nu mai functioneaza?
m-ar interesa, ai pm !
|
In afara faptului ca nu mai citeste nici cd-uri nici dvd-uri (in capul cititor sunt lasere separate cu lungimi de unda diferite pt cd si dvd dar folosesc aceasi lentila de focalizare) in rest functioneaza tot, tuner, touchscreen, amplificare. suporta doar format dvd, cd audio, mp3, wma, vcd. Eu l-am folosit cu succes in combinatie cu acel divx care suporta toate formatele unui dvd de casa inclusiv subtitrari, e si modat softul pt caractere romanesti. Clarionul are intrari audio/video, 3 perechi de iesiri audio din care una cu control volum, si amplificare 4x52. Divx-ul are iesiri/intrari a/v si iesire coaxiala pt 5.1. Eu le-am folosit in felul urmator, Clarionul ca monitor, radio tuner si control volum bass treble etc si divx-ul ca sursa video/audio.
Ai pm
|
|
|
12-09-08, 21:31
|
|
Stage 3
|
|