DVD / TV Auto / NavigatiiDVD, TV Auto, DVD Auto Player, TV Masina, LCD, Tv Tuner, TFT, Monitoare, Multimedia, ICE, Parasolar, Monitor Plafon , Navigatii, audio
Toate caracteristicile si pozele se regasesc in fisierul atasat.
Intrucat nu ma pot obisnui fara comenzile de pe volan si fara MaxiDot, am revenit la cd player-ul de fabrica, iar navigatia o vand.
Se aude exceptional, ruleaza fara a sacada vreun pic ca majoritatea chinezariilor, se probeaza atat pe masina mea cat si pe masina eventualului cumparator.
In pretul ei, pe langa accesoriile cu care vine, ofer un Card 4Gb cu IGO instalat + un Card 2Gb pentru muzica, filme, poze, etc.
Pret - 1150 lei
Tel - o722.554.5o4
Aditional, pot vinde si:
Masca adaptoare - 75 lei (PAssat 3bg/B5/B5.5)
Adaptor antena radio - 50 lei
Pt. cei care au mufa mare (Delta 6), adaptorul pentru 2 mufe mici - 65 lei
Se aude exceptional, ruleaza fara a sacada vreun pic ca majoritatea chinezariilor, se probeaza atat pe masina mea cat si pe masina eventualului cumparator.
In pretul ei, pe langa accesoriile cu care vine, ofer un Card 4Gb pentru navigatie + un Card 2Gb pentru muzica, filme, poze, etc, Masca adaptoare (Passat 3B, 3BG, Golf IV), adaptor antena radio (Passat 3B, 3BG, Golf IV), pt. cei care au mufa mare - Quadlock, adaptorul pentru 2 mufe mici (ISO).