Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar CAR AUDIO > DVD / TV Auto / Navigatii

DVD / TV Auto / Navigatii DVD, TV Auto, DVD Auto Player, TV Masina, LCD, Tv Tuner, TFT, Monitoare, Multimedia, ICE, Parasolar, Monitor Plafon , Navigatii, audio

Reply

Thread Tools
Old 05-12-06, 12:55   #1
adipsc

Stock

Default vand DVD de masina SIIGILAT..........astept oferte si combinatii....

Player DivX, DVD, CD, MP3, VCD, SVCD
Televizor
Radio FM cu RDS
Intrare USB si slot memorie SD/MMC
Suporta subtitrari la DivX, DVD
Amplificator 4x60W
Posibilitate conectare Navigatie GPS si camera video de mers inapoi
Display LCD TFT 3,5" (9cm)
Intra in orice locas obisnuit din bordul masinii Cumpara aici!
Daca doresti sa cumperi doar acest produs, click aici!
Comanda doar acest produs!
Daca doresti sa cumperi mai multe produse, adauga produsul in cos:

Informatii produs

Cu acest aparat, noua era a divertismentului in masina a inceput!
Are de toate: televizor, radio FM/AM cu RDS, player MP3, CD, DVD, DivX, telecomanda, ecran TFT de 3,5", facand deplasarile cu masina mai placute.

Acum puteti folosi in masina si inregistrarile Dvs. cu filme si MP3-uri,pe care le aveti pe carduri de memorie flash, pe pen-drive-uri (mamory stick) sau HDD-uri externe deoarece playerul are intrare USB si slot de memorie SD/MMC.

Televizorul este PAL/NTSC si poate receptiona toate benzile, iar radioul este FM/AM, cu RDS si cautare automata.
Aparatul poate rula filme DivX, cu subtitrari, atat de pe CD-playerul integrat, cat si de pe interfata USB sau memoriile SD/MMC introduse in slot.

O facilitate deosebita este cea a posibilitatii conectarii la o camera video de mars-arierre, a carei imagine apare automat pe display atunci cand masina da cu spatele. De asemenea la monitorul integrat poate fi cuplat si sistemul de navigatie GPS sau alt player video. Puterea amplificatorului este de 4x60W, iar reglajele de ton sunt complexe, avand loudness, reglaj de bass, treble, equalizer cu curbe preselectate.

Dimensiunile sale permit instalarea in oricare locas standard de radiocasetofon, iar fata este detasabila, permitand scoaterea ei pentru protectia la furt.

Instalarea este foarte simpla, mufele si conectoarele fiind cele standard, nefiind necesara modificarea cablajelor cu care masinile vin din fabrica.

PRETUL AR FII 360 euro.....sau combinatii...acept orice... pe mess ma gasiti la adipsc sau la tel 0726956114
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	i600.jpeg
Views:	107
Size:	14.7 KB
ID:	184876  
adipsc is offline   Reply With Quote
Old 05-12-06, 13:01   #2
CT99WUW
Honda Driver

Stage 5

CT99WUW's Avatar

Member of:
[Honda]
Default Re: vand DVD de masina SIIGILAT..........astept oferte si combinatii....

O "jucarie" identica la ceea ce stie sa faca asta...este la oferta la Metro la 899Ron
CT99WUW is offline   Reply With Quote
Old 05-12-06, 20:22   #3
Cipin-KUS

Stage 5

Cipin-KUS's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[Opel]
[DAEWOO]
[Old School Cars]
[LANCIA]
Default Re: vand DVD de masina SIIGILAT..........astept oferte si combinatii....

un shcimb cu un pioneer avh-p6400

te intereseaza?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	b0_1.jpg
Views:	64
Size:	20.7 KB
ID:	185120   Click image for larger version

Name:	PIC_2394.JPG
Views:	65
Size:	643.8 KB
ID:	185121  
Cipin-KUS is offline   Reply With Quote
Old 05-12-06, 20:50   #4
adipsc

Stock

da mar interesa....cum am putea vb mai mut....ai mess????id meu ii adipsc

sau la mobil o726956114
adipsc is offline   Reply With Quote
Old 07-12-06, 00:26   #5
Nautilus

Stage 5

Daca-mi spui cu ce e mai capabil aparatul tau decat Pioneer-ul lui Cipin-KUS (care are un ecran mult mai lizibil ) ti-l iau eu

~Nautilus
Nautilus is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -