Nu ma intereseaza alte modele (ar fi 7998 dar e phantom face si se fura, in plus nu mai exista piese).
Vreau sa fie in stare foarte buna {daca nu impecabil}, sunt dispus sa platesc pentru asta. Nu ma intereseaza modelele cu fata argintie!!!
In afara de cash ma pot angaja in diverse combinatii cu pioneer p99 sau premier p880. Insa daca o sa dispun de bani nu va mai fi cazul de schimburi.
Multumesc!
sal am un alpine 9853 r daca te intereseaza cd playerul e ok a fost cumparat de nou din magazin , daca te intereseaza si vrei sa -l vezi lasa mi o oferta si un nr de telefon sau zimi cand si unde vrei sa l vezi
daca cumva nu te intereseaza radio, te-ai gandit sa iti aduci unul din state ?
off topic : tu care ziceai ca culoarea ar trebui sa conteze cel mai putin acuma vrei numai negru :P
daca cumva nu te intereseaza radio, te-ai gandit sa iti aduci unul din state ?
off topic : tu care ziceai ca culoarea ar trebui sa conteze cel mai putin acuma vrei numai negru :P
da, ma refeream la display in general
am avut 9815 argintiu si era prea argintiu
in schimb am p99 auriu in bord negru contrastul imi place la el, argintiul insa nu ma mai atrage .
ma scuzi daca te-am dezamagit
se mai gaseste 9835 in state???sau zici de 9855? voi merge curand prin germania, gasesc eu ceva bun...
se gaseste, fii linistit. este foarte apreciat acolo.
am vazut 2 de vanzare, chiar la o luna dupa ce am cumparat 9813-ul. pretul : 300$.
alte optiuni la 9835 sunt 9833, 9853, 9855, 9861 (care arata foarte bine). si sunt sigur ca le gasesti pe toate acolo.
sau 9813-ul meu
@elspa as vrea sa ne intalnim sa vad aparatul, pana joi sunt plecat din buc, probabil vineri; pana atunci gandeste-te daca te intereseaza un schimb cu p880 prs plus 1-2 mil din partea ta, ca m-ai prins low on cash.
banuiesc ca are fata argintie
@lil d: ma refeream la 9853, nu la 9813-ul tau...parca am zis ca AM AVUT 9815 .
e tot argintiu, m-am uitat si eu mai bine la modele (adica are o banda argintie, nu e toata fata argintie...)....dau maxim diferenta 1mil pana la 880...