Vand o unitate pe care am gandit-o ca pe un car PC, dar poate fi folosita fara probleme si ca un desktop PC. Este alcatuita din:
1. carcasa Mini-ITX M350 neagra (achizitionata cu 290 lei);
2. placa de baza mini-ITX Gigabyte GA-D525TUD format mini-ITX (17 x 17cm), procesor inclus
Intel Atom dual-core de 1.8Ghz, 2 sloturi ram ddr3, slot PCI, 4 conectori SATA, video si audio on-board etc. (achizitionata cu 390 lei);
3. HDD Seagate Momentus format 2,5" (pentru laptop),
500Gb, 8mb buffer (achizitionat cu 260 lei);
4. doua placute ddr3 Kingston de
2Gb fiecare,
1333 mhz, shallow-type (achizitionate cu 240 lei / pereche).
Cost total:
~1200 lei, fara a lua in calcul costurile de expediere pentru piesele de mai sus.
Pentru ca unitatea sa fie completa si utilizabila in autovehicul, mai are nevoie de o sursa tip M3-ATX sau similara, care valoreaza intre 250 - 400 lei noua si se monteaza in interiorul carcasei.
Pentru ca unitatea sa fie utilizabila in casa, i se poate atasa in exterior o sursa de desktop obisnuita, pe care o ofer cadou (fara cablu priza).
Mai exista posibilitatea montarii, in interiorul carcasei, a unei surse de tip PicoPSU de 12V, care necesita si un adaptor de priza pentru folosirea in casa.
Carcasa are, in partea de dedesubt, gauri de prindere in spatele monitorului / televizorului LCD.
Unitatea este practic noua, nu am folosit-o deloc, doar am montat componentele si am instalat sistemul de operare (Windows 7) si Centrafuse (demo), nimic altceva. La cerere, pot formata hdd-ul.
Motivul vanzarii: nu am posibilitatea sa-mi achizitionez un LCD auto cu intrare VGA, costul acestuia fiind de ~200 euro nou + transport. Unitatea nu vreau sa o folosesc in casa, deoarece mai am 2 desktop-uri si un laptop.
La achizitie, mai ofer bonus (pe langa sursa) si un stick usb wireless Edimax cu antena externa, de asemenea nou.
Pret vanzare:
1000 lei.
Cu exceptia primelor 2, pozele sunt reale si mai pot face cateva, la cerere.
-reply aici
-mesaj privat
-telefon 0743.065.556 sau 0769.271.215
-e-mail la
quick_5hifter@yahoo.com (NU intru pe messenger).