Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar CAR AUDIO > Amplificatoare auto & stuff

Amplificatoare auto & stuff Amplificatoare Auto, Statii, Cabluri, Condensatoare, Baterii Deep Cycle, audio

Reply

Thread Tools
Old 15-12-11, 13:19   #1
chirita_laur

Stage 3

Arrow Vand Audison LRX 5.600

Vand un Audison LRX 5.600 cu precizarea ca are o mica problema.
Am cumparat amplificatorul acum 2ani tot de la un user de aici, omul a fost corect de la inceput si mi-a zis ca are o problema.

Amplificatorul merge perfect pe cele 4 canale, de aceea l-am si cumparat, pe mine ma interesa sa amplific difuzoarele fata-spate, se aude si functioneaza impecabil.
In momentul cand pun si un subwoofer, indiferent de impedanta acestuia, cand cresti volumul, ampliful intra in protectie. Am incercat 2-4-6-8 ohmi, rezultatul este acelasi. Pur si simplu nu vrea. Decuplez subwooferul, iese din protectie si functioneaza perfect.

Pentru cine vrea un amplificator SQ 4 canale, este perfect.

Eu nu am incercat sa il repar, nu l-am dus la nimeni la verificat/ciobanit deoarece nu m-a interesat partea de woofer.

Pret 450lei.
Trimit in tara doar cu plata in avans a transportului.
Nu ma intereseaza schimburi.
Revin mai pe seara cu cateva poze.
chirita_laur is offline   Reply With Quote
Old 15-12-11, 14:00   #2
coolman25

Stage 5

Default Re: Vand Audison LRX 5.600

salut, te-ar interesa schimb cu un amplificator Axton C608 mie imi trebuie doar pt boxe ... Stima!
coolman25 is offline   Reply With Quote
Old 15-12-11, 14:10   #3
chirita_laur

Stage 3

Exclamation Re: Vand Audison LRX 5.600

Quote:
Originally Posted by coolman25 View Post
salut, te-ar interesa schimb cu un amplificator Axton C608 mie imi trebuie doar pt boxe ... Stima!
Imi pare rau dar nu ma intereseaza, am specificat clar ca nu ma intereseaza schimburi.....
Old 15-12-11, 14:23   #4
coolman25

Stage 5

Default Re: Vand Audison LRX 5.600

Quote:
Originally Posted by chirita_laur View Post
Imi pare rau dar nu ma intereseaza, am specificat clar ca nu ma intereseaza schimburi.....
ok ma gandeam k ai nevoie si pt subwoofer k acum mai greu cu banii..
coolman25 is offline   Reply With Quote
Old 22-12-11, 15:59   #5
chirita_laur

Stage 3

Exclamation Re: Vand Audison LRX 5.600

Quote:
Originally Posted by chirita_laur View Post
Vand un Audison LRX 5.600 cu precizarea ca are o mica problema.
Am cumparat amplificatorul acum 2ani tot de la un user de aici, omul a fost corect de la inceput si mi-a zis ca are o problema.

Amplificatorul merge perfect pe cele 4 canale, de aceea l-am si cumparat, pe mine ma interesa sa amplific difuzoarele fata-spate, se aude si functioneaza impecabil.
In momentul cand pun si un subwoofer, indiferent de impedanta acestuia, cand cresti volumul, ampliful intra in protectie. Am incercat 2-4-6-8 ohmi, rezultatul este acelasi. Pur si simplu nu vrea. Decuplez subwooferul, iese din protectie si functioneaza perfect.

Pentru cine vrea un amplificator SQ 4 canale, este perfect.

Eu nu am incercat sa il repar, nu l-am dus la nimeni la verificat/ciobanit deoarece nu m-a interesat partea de woofer.

Pret 450lei.
Trimit in tara doar cu plata in avans a transportului.
Nu ma intereseaza schimburi.
Revin mai pe seara cu cateva poze.
SE RETRAGE DE LA VANZARE rezervat pentru o cunostinta.

Multumesc 4tuning pentru gazduire !!

Sarbatori fericite si toate cele bune !!
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -