se vinde woofer Rockford Fosgate
subwoofer tip bass-reflex
diametru difuzor: 30cm
putere RMS: 150W
putere Max: 300W
impedanta: 4 ohmi
dimensiuni: 40 x 49 x 42cm
nu vrei tu sa cauti mai bine pretul de la noi din tara? lasa l pe cel din sua..ca se mai adauga ceva la el pana ajunge la noi...verifica si dupa comenteaza, pretul lui este ff bun. scuze de offtopic.
stiu pretzul de la noi din tzara..pe la 10 mil bate...asta e modelul mai vechi de sub...dar tot la noi in tara gasesti rockford fosgate de 500 rms in banii astia...fiecare are parerea lui..dar totusi e globalizare si atunci de ce sa nu ma raportez si la pretzul producatorului la modelul nou care e poate putin sub asta...second fiind si model vechi...
__________________ VW Passat Driver Opel Vectra 1.6 Golf III 1.8 GT
hai ca ii umplem omului topicul..unde gasesti rf de 500 rms la noi in tara la banii astia?poate doar difuzorul..si gandeste te asa ..la pretul producatorului se adauga transportul,taxele vamale,tva si alte taxe apoi se mai adauga si comisionul firmei care vinde la noi si etc...plus ca rf sunt cam scumpe...si eu am o parere...este obiectul lui si poate cere cat crede el..cui ii convine bine..cui nu..are din ce alege..si vezi ca nu tot timpul modele noi sunt mai bune