Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar CAR AUDIO > Subwoofere auto

Subwoofere auto Subwoofere auto, difuzoare bass, woofer, tub, bas, audio

Reply

Thread Tools
Old 30-12-06, 11:33   #16
alex MG ZR 160

Stage 5

alex MG ZR 160's Avatar

Default Re: Vand Subwoofer Ground Zero 15" 500w Rms

Quote:
Originally Posted by bboobbyy View Post
si care-i problema?in momentul de fatza cele mai bune materiale sunt mdf si pal,apoi HDF,placaj cu densitate mare,OSB.CHIAR NU INTELEG DE CE VA BAGATI VOI SA DATI SFATURI DACA NU PRICEPETI LA ASA CEVA.DACA NU STITI ,INTRATI SI VOI PE UN FORUM SPECIALIZAT SI MAI DOCUMENTATIVA.INTRA SI TU DE EXEMPLU PE WWW.ELFORUM.RO SI O SA VEZI ACOLO.SI ORICUM SA BAGI DE VINA II USOR,ARATA-NE SI U CE INCINTE AI CONSTRUIT SI MAI VORBIM.rog sa se abtina cei care vorbesc aiurea ,ca mi-am dat seama ca numai dintr-astia sunt pe forumul asta
din pacate lista materialelor lemnoase arta putin altfel : HDF; MDF; PAL si restul. daca vrei sa ne arati ceva si sa susti cea ce spui da ne exemple cu forumuri de afara si kiar specializate in asa ceva.
alex MG ZR 160 is offline   Reply With Quote
Old 30-12-06, 13:02   #17
bboobbyy

Stage 1

bai nea eu am vorbit frumos, daca ai ceva de demonstrat vino si demonstreaza la o competitie nu mai te da rotund pe forum .
si eu am vb frumos,dar eu am pus anuntul sa vand subul nu sa imi dati voi sfaturi ce sa fac cu el.si in primul rand nu ma intereseaza competitiile, ca nu sunt cu asa ceva.ti-am spus , prima data arata-ne si tu ce ai mesterit si atunci mai vorbim.si daca tu ai inceput cu figuri nu am cum sa vb frumos cu tine.vedetiva de treaba voastra si inainte de a posta gandeste-te ce scrii!!!!!
bboobbyy is offline   Reply With Quote
Old 30-12-06, 20:23   #18
pesteimputit

Stage 5

pesteimputit's Avatar

eu am demonstrat ce am avut de demonstrat in competitii, si cu asta am terminat!
pesteimputit is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -