Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar CAR AUDIO > Subwoofere auto

Subwoofere auto Subwoofere auto, difuzoare bass, woofer, tub, bas, audio

Closed Thread

Thread Tools
Old 27-03-11, 19:34   #1
yneedlove

Stage 5

yneedlove's Avatar

Default Subwoofer Blaupunkt GTb

Vand SubWoofer de pe fosta masina pe motiv ca nu imi intra in masina care o am , este ca si NOU, doar 3 luni vechime si doar odata montat/demontat pe/de pe masina, POZA ESTE REALA FACUTA DE MINE IN MOMENTUL DEMONTARII (scos din portbagaj) !!!

Rog seriozitate maxima !!!

Pretul este fix 200 lei cash NEDISCUTABIL !!!

Date tehnice:

* Subwoofer in incinta inchisa
* diametru difuzor 30 cm
* putere: 250W RMS (750W max)
* SPL: 91 dB (2.83 V/m)
* raspuns in frecventa: 35 - 500 Hz
* impedanta 4 ohmi
* dimensiuni: (H x W x D) 387 x 482 x 378

Pentru oferte/propuneri astept mesaj privat sau id de mess
inima_ranita_1997 !!!

Nu te pune cu mintea prostului pt ca te va rapune , el are mintea odihnita !!!
yneedlove is offline  
Old 27-03-11, 22:52   #2
adrianpgt
Banned

Stage 5

Default Re: Subwoofer Blaupunkt GTb

care poza !?!
adrianpgt is offline  
Old 28-03-11, 08:00   #3
yneedlove

Stage 5

yneedlove's Avatar

Scuze... am omis sa dau upload
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	gtt.jpg
Views:	101
Size:	59.0 KB
ID:	1938460  
yneedlove is offline  
Old 10-04-11, 20:24   #4
yneedlove

Stage 5

yneedlove's Avatar

UP !!!
yneedlove is offline  
Old 10-04-11, 23:31   #5
G S I

Stage 5

G S I's Avatar

Member of:
[Opel]

La pretul asta este nou
G S I is offline  
Old 11-04-11, 08:03   #6
yneedlove

Stage 5

yneedlove's Avatar

Quote:
Originally Posted by G S I View Post
La pretul asta este nou
Asa e si al meu sau nu sti sa citesti ?!

Alt bagator de seama....urmatorul ...

Pretul ramane lafel si nu se schimba pt muritorii de foame...deci 200 lei cash sau 300 lei in acarete/schimburi/combinatii !!!

Il vand doar cu proba...si il dau pt ca nu imi incape in actuala masina (nu intra in portbagaj).... asta daca nu gasesc sa fac modificari...deci valabil pt inca MAXIM 2 saptamani apoi NU se mai vinde !!!
yneedlove is offline  
Old 12-04-11, 01:08   #7
b777kap

Stage 5

b777kap's Avatar

Member of:
[VW]

ca si nou nu este aceeasi chestie cu nou...grila de pe fatza este vopsita din ce vad eu...iar daca imi aduc bine aminte innainte cu aproape un an il aveai la un pret mult mai mare...desi in magazin tot la pretul de acum era...
b777kap is offline  
Old 12-04-11, 10:48   #8
yneedlove

Stage 5

yneedlove's Avatar

nu este nimic vopsit pt ca a fost NOU ...ca si NOU este acelash lucru...daca NU cunosti nu mai vb aiurea....ca atunci cand ei un subwoofer si il arunci in portbagat....si nu folosesti masina la carat de cartofi....tot NOU ramane....ca e mai bine pazit in portbajaul tau ...decat era cand lai cumparat din magazin...de pe raft...ca acolo era atins si uzat de zeci de mii de curiosi...dar ma rog... bagatori de seama !!!

Oricum multumesc pt UP's dar s'a vandut aseara la un fraier de aici de pe 4tuning care nu se pricepe si e vai de capu lui ,si la pus pe o carutza de M5 ... dar ala spre deosebire de mine chiar avea loc pt el in portbagaj !!!

Sa'l stapaneasca sanatos ....cine cunoaste stie....cine are bani cumpara....fraierii comenteaza si mor de foame !!!

DECI.... VANDUT !!!

SE POATE INCHIDE !!!
yneedlove is offline  
Old 05-07-11, 15:46   #9
alxtzu

Stock

cum plm sa il ai de un an de zile si sa zici ca e nou ???
alxtzu is offline  
Old 05-07-11, 19:50   #10
yneedlove

Stage 5

yneedlove's Avatar

Bah istetzule... ai uitat sa intrebi daca mai este , ca a plecat de mult....dar esti si chior si PROST crescut ...dar se intelege , esti de la dalga !!!

VANDUT !!! SE POATE INCHIDE !!!
yneedlove is offline  
Old 05-07-11, 19:53   #11
alxtzu

Stock

nu nu , ca banuiam ca nu mai e. Dar nu prea puteam sa inteleg rationamentul tau de baiat "istetz" Un produs, odata ce ai deschis ambalajul este SH. Tu il folosesti de 1 an de zile si zici ca e nou ... mai mediteaza putin la ce incerc eu sa lamuresc
alxtzu is offline  
Old 05-07-11, 19:57   #12
yneedlove

Stage 5

yneedlove's Avatar

Quote:
Originally Posted by alxtzu View Post
nu nu , ca banuiam ca nu mai e. Dar nu prea puteam sa inteleg rationamentul tau de baiat "istetz" Un produs, odata ce ai deschis ambalajul este SH. Tu il folosesti de 1 an de zile si zici ca e nou ... mai mediteaza putin la ce incerc eu sa lamuresc
Mai inteligentule.... a fost NOU pt ca a fost cumparat si pus direct in masina... fara gauri fara nimic...cu tipla pe el.... deci....daca e nou...e nou....ca pana la urma toate sunt SH...ca din fabrica pleaca la depozit...din depozit la magazin....si tot asa....deci tu cumperi numai lucruri SH sa inteleg.... esti tare nepoate..... poate asa o fi la tine la dalga.... dar la noi nu merge asa ....

Si nu inteleg daca nu esti retardat si ai inteles ca e vandut.... la ce dreaq mai comentezi??? sau iti place sa tzi se umple frigiderul aiurea ? sau nu ai bani si sperai sa iei ceva ieftin ??? oricare ar fi cazul.... a fost cumparat de un baiat de pe 4tuning.... la pretul de 200 lei cash si 50 lei cablurile necesare ...pt alimentarea statiei si subului... fara discutii si comentarii de copil retardat ....pe care il foloseste si azi in pisica lui... asa ca....inca odata...cine stie cunoaste...cine are bani cumpara....cine nu...saliveaza si comenteaza prostii !!!
yneedlove is offline  
Old 05-07-11, 20:02   #13
alxtzu

Stock

ai dreptate, scuze. Dar un singur lucru vreau sa iti mai zic : " Nu te pune cu idiotii, ca te coboara la nivelul lor si te bat prin experienta"
alxtzu is offline  
Closed Thread

- Copyright 2026 4Tuning -