Salutare.
Din cauza unor probleme personale a trebuit sa vand din scule audio, de pe Tico.
Acum cateva detali:
Diametru 18 inch / 46 cm
Putere Maxima 3000 W
Putere Nominala (RMS) 1500 W
Impedanta 2 x 2 ohmi (merge pe 1 sau 4 ohmi)
Greutate 23,5 kg
http://************/subwoofer-auto/sp...spl-460d2.html
Produsul a fost cumparat acum aproximativ 5 luni daca nu ma insel si a fost folosit aproximativ 3 ore. A mers pe Hifonics TXi 1500D. Sincer am cam exagerat pe Tico cu asa ceva, din cauza ca atunci cand dadeam tare, nu mai puteam vedea clar prin parbriz...
Incinta este facuta de SKR din mdf cu multi pereti dublati (se aude extraordinar de bine pe toate genurile de melodii). Pentru mai multe detalii, SKR o sa dea ceva info daca este nevoie.
Preturi:
1. Subwoofer-ul doar 1300 ron (pret final, nu negociez absolut deloc | este ca si nou)
2. Incinta 300 ron (este nemochetata.ofer si mocheta care sta degeaba, doar ca nu mai stau sa mochetez eu | revin cu dimensiunile ei si poze zilele astea)
..daca sunt luate impreuna, preturile raman aceleasi
0724.800.247 - Cristi (rog sa se dea sms inainte de apel telefonic, in care sa precizati ca doriti subwoofer/incinta)
Mesaj privat 4tuning sau
[email protected] (doar email, nu si mess)
Bucuresti
O singura rugaminte am. Daca doriti sa il vedeti, face proba pe masina voastra (eu nu mai am amplificatoare), veniti doar daca vreti cu adevarat sa il achizitionati. Incinta + subwoofer-ul fac impreuna peste 100kg daca nu ma insel. Eu stau la etajul 6.. nu vreau sa fac 2-3 drumuri cu el jos.Odata mi-ar ajunge.Multumesc