Salutare. Va anunt din start ca acesta este primul meu post si nu stiu cat de corect o sa il formulez. Ceea ce caut eu aici, pe 4TUNING, este simplu: vreau sa vand ceva, si am ales aceasta cale de exprimare pentru a face cunoscut acest lucru. Am citit regulamentul si ii rog pe moderatori, daca gresesc ceva, cu toate ca nu sunt obligati, dar a fi frumos din partea lor, sa imi explice unde am gresit inainte sa imi sterga ce am scris.
Si acum, sa fie cat mai simplu, am un BMW e46 sedan(o masina destul de pretentioasa, atunci cand vrei performanta audio). Am incercat mai multe variante, iar acum, am montate pe masina, in afara de un al doilea acumulator si cabluri foarte groase, un amplificator auto SPL Dynamics ICE-1500D - 1480W RMS/1OHM si un difuzor SPL Dynamics SPL-300D2. Pe acesta din urma l-am achizitionat in urma cu 2 luni de la firma Esderman din Galati, iar incinta a fost caclulata si construita de Mircea (Jakab Mircea - Opel Astra - 145.3 db - Rezultate SPL Challenge - CNCA @ 4TuningDAYS 2010 - Romexpo, Bucuresti)
Aici gasiti cateva specificatii despre difuzor(
http://www.spldynamics.fi/spl-sub/spl-300d2-e.html).
Sper ca in 2-3 zile sa ma ocup sa fac cateva poze mai bune si sa le atasez si un mic filmulet.
Imi doresc sa pot sa vand difuzorul si sa imi achizitionez doua difuzoare SPL Dynamics XTR-300D4 deoarece cred eu ca or sa ma avantajeze mai mult.
Eh.... ce sa faci ... e boala grea muzica la volum mare...
Pretul este fix 1000 lei. Pretul de achizitie pe factura al difuzorului a fost de 1340 lei, iar incinta a costat 500 lei. Cred ca 1000 lei impreuna este corect si de aceea este fix.
Daca doriti alte detalii sunt aproape zilnic conectat la internet si va pot raspunde pe yahoomessenger - ID:
[email protected]