| VERSUS AUTO SUPRA vs SUBARU, Mercedes vs Bmw, pilotul x vs pilotul y. Aceasta rubrica este dedicata provocarilor,analizelor,pariurilor(virtuale bineinteles),comparatiilor. Rog moderatorii sa fie foarte duri pe acest subiect. Fara OFF-TOPIC |
27-11-09, 10:33
|
|
Stock
|
Seat Leon 1.6 vs noul Renault Megane 1.6
care merita achizitionat?
|
|
|
27-11-09, 10:38
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel] [VW]
|
re: Seat Leon 1.6 vs noul Renault Megane 1.6
depinde si la ce te referi aici..daca la performante iti recomand leonul,de fapt iti recomand leon din toate privintele,poate chiar un cupra daca iti permite bugetul
|
|
|
27-11-09, 10:43
|
|
Stock
|
problema e ca noul megane are un motor mai puternic, un program de leasing mult mai bun si ptiun mai multe la a 2 clasa de echipare decat leonul din aceeasi clasa
iar aspectul interior cat si cel exetior e mult mai frumos la renault decat la leon
Last edited by aleks; 28-11-09 at 11:35.
|
|
|
27-11-09, 10:56
|
|
 Stage 5
Member of: [Oltcit] [SEAT] [Unknown Racers]
|
pai tu ai spus tot...iati megane
|
|
|
27-11-09, 11:01
|
|
Stock
|
eu vreau sa stiu care este mai fiabil si mai ieftin la intretinut ( revizi , piese )
|
|
|
27-11-09, 11:02
|
|
 Stage 5
|
pai logic ca leonu....doar e vw, da mai conteaza si ce vrei, vrei sa iti placa tie masina (ca din cate vad megane tiar placea) sau vrei sa fie fiabila si mai ieftina de intretinut....eu as alege partea cu placutu in detrimentul fiabilitatii si costurilor de intretinere

B01UXD-Oltcit 1.3 air cooled boxer engine runin' on nitro
B02UXD-Seat Leon 1m (EX) 1.6 16v gone but not forgotten
B02UXD - Honda Civic EJ6 Black Widow b18T
B03UXD-AlfaRomeo 147 (EX) bella donna
B03UXD-Honda Civic EG3 (EX) Red Rocket b20 VTEC
B03UXD-AlfaRomeo Giulietta 2.0 JTDM Snow White
B100UXD-Dacia Logan 2 Prestige DCI daily mule
B101UXD-Oltcit Club 11 RM New old school
B102UXD-Seat Leon Cupra R 1m (EX) Red Pig
B103UXD-Seat Leon Cupra 1p Stage 2+ White Comet
|
|
|
27-11-09, 11:18
|
|
 Stage 5
|
parerea mea este ca o masina nemteasca este mult mai fiabila si mai usor de intretinut decat oricare alta(franceza in cazul tau),designul e mai placut la leon,poate suporta mult mai usor tuningul etc etc...la dotari in cazul fiecaruia te-ai uitat?ca poate poate...si poate la leon mai gasesti piese mai "sh" care sa le poti potrivii,la Noul Megane mai greu...LEON!!!!
|
|
|
27-11-09, 12:08
|
|
 Stage 5
|
Eu mi-as lua Renault Megane, arata mai bine atat la interior cat si la exterior. Mai lasati si voi clasicele mituri cu masini germane rullz iar restul sunt praf, sunt masini fiabile de toate natiile, de la francezi la japonezi (mai ales). Nu exista numai masini nemtesti pe piata si nu sunt ceva ce nu a vazut omenirea.
|
|
|
27-11-09, 12:27
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by _anaconda_
Eu mi-as lua Renault Megane, arata mai bine atat la interior cat si la exterior. Mai lasati si voi clasicele mituri cu masini germane rullz iar restul sunt praf, sunt masini fiabile de toate natiile, de la francezi la japonezi (mai ales). Nu exista numai masini nemtesti pe piata si nu sunt ceva ce nu a vazut omenirea.
|
cand a deschis asta threadu fix la tine ma gandeam...=)) (intra anaconda si zice el ca renault e bun)
|
|
|
27-11-09, 12:47
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by TunerInProgres
parerea mea este ca, exceptand Toyota, Lexus, Honda, Nissan, Mitsubishi, Suzuki si Volvo, o masina nemteasca este mult mai fiabila si mai usor de intretinut decat oricare alta(franceza in cazul tau),designul e mai placut la leon,poate suporta mult mai usor tuningul etc etc...la dotari in cazul fiecaruia te-ai uitat?ca poate poate...si poate la leon mai gasesti piese mai "sh" care sa le poti potrivii,la Noul Megane mai greu...LEON!!!!
|
am completat eu
Last edited by aleks; 28-11-09 at 11:38.
Reason: ai uitat o asiatică :)
|
|
|
27-11-09, 15:08
|
|
 Stage 5
|
bhuey copii..bhuey..ce va bagati in posturile mele?ha?n-aveti loc?daca stiai sa citesti un post intreg "Ionut" vedeai ca la inceput scrie marEEE "PAREREA MEA"!!!!!asa ca dupa mine sunt mult mai fiabile masinile nemtesti,pt ca am un opel si cumnatu are un peugeot,amndoua luate de noi,a lui se strica in disperare si papa 12% pe un 1.4...asa ca nu va mai bagati in posturile mele postati singuri si gata..ia-ti mai Leon si daca regreti iti cumpar eu Megane apoi...
|
|
|
27-11-09, 15:13
|
|
 Stage 5
|
si eu ti-am spus parerea mea, nu tre sa te ataci 
Imi pare rau pt cumnatul tau, eu am avut 2 peugeoturi luate de noi, ambele au sarit de 100.000 de km fara probleme majore.

Official Porsche hater.
|
|
|
27-11-09, 15:22
|
|
 Stage 5
|
ti-ai spus parerea ta in postul meu...nu m-am atacat,mi s-a parut ciudat...nici el nu are probleme majore,dar destul de multe...e un 207 ...acum i s-a ars un far si tipa o planetara naspa rau,ii sarise motorasu de la spalatoare parbriz,scaun sofer dreapta a ramas blocat pe pozitie nu are cum sa il mai mute decat sa il scoata si apoi..etc etc...
|
|
|
27-11-09, 15:27
|
|
 Stage 5
|
bajetzii ....aici e un renault vs un seat, daca iti place cu adevarat renault nu te mai uiti la bani, ma dau exemplu pe mine, am avut alfa romeo care mia facut o gramada probleme dar indiferent de asta daca ar fi sa imi iau masina noua....tot alfa romeo ar fi, baiatu e clar ca e indreptat mai mult catre megane si de ce sa nu recunoastem...renaultu e masina buna, poate nu pe gustu meu dar e o masina buna
|
|
|
27-11-09, 16:10
|
|
Stage 3
|
Si eu zic sa iei in primul rand ce iti place... Nu e o diferenta majora intre masini sa zicem...aaa clar leon, sau clar megane. Diferentele care sunt, sunt destul de minore cum ai zis si tu, motorizare ceva mai buna la megane, ceva mai ieftin si mai dotat, poate ca arata mai bine (desi aici fiecare e cu gusturile lui, pe mine nu ma da pe spate noul megane, decat poate in versiunea cu 3 usi) si asa mai departe.
Avantajele la leon ar fi fiabilitatea, desi nu stim cat de fiabil e megane3, e iesit de fff putin timp pe piata.
Eu personal as alege un exterior de leon, cu interior de megane si motorizarea de pe megane  .
Ar mai fi de mentionat ca megane`ul de 1,6 din cate stiu vine cu cutie cu 6 trepte,lucru destul de misto, pt ca la drum lung vei scoate un consum ceva mai bun decat cu o cutie in 5 trepte.
Iar strict ca motorizare mie mi s-a parut destul de lenesa (asta ca sa fiu bland) motorul de 1,6 8v de pe leon.
|
|
|
|
|