VERSUS AUTOSUPRA vs SUBARU, Mercedes vs Bmw, pilotul x vs pilotul y. Aceasta rubrica este dedicata provocarilor,analizelor,pariurilor(virtuale bineinteles),comparatiilor. Rog moderatorii sa fie foarte duri pe acest subiect. Fara OFF-TOPIC
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [FORD] [Echipa de sprijin]
Sendero vs Logan
Care este parerea voastra despre ele. Eu unu spun ca Sendero are un mare plus la design fata de Logan dar si un mare minus in ceea ce priveste ultilitatea. (imi cer scz pentru poza cu Renault Sendero)
Nu se zice Sandero? Cred ca Sandero se vrea o masina mai tinereasca pt studenti, nefamilisti etc. Orice aparitie auto in peisajul autohton, unde relicva Dacia Berlina ne-a asasint zeci de ani, e binevenita. Ma enerveaza ca as fi vrut si motorul in 16v prezent pe ea altfel cu ce are e destul de neatractiva. Le e greu sa depaseazsca (astora de la Dacia) bariera psihologica de 100 de cai putere?
P.s. In curand o sa apara si un facelift la Logan ca sa mai echilibreze balanta designului.
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
Re: Sendero vs Logan
1 la mana ai zis de nshpe mii de ori SENDERO..eu sustin ferm ( si am dovada chiar in poza pusa de tine ) ca se numeste SANDERO
2 la mana..daca ar avea motorul de 16V ar avea un mare potential de tuning
o sa fie pe sandero de la anu motor de 1.6 16v
mi se pare cam mica masina .. am vazut ieri .. cred ca o sa fie ceva mai reusit ca loganu dar ..as ramane pe logan ...daca e sa aleg
Am fost si eu azi sa o vad ...
E mult mai rotunda decat loganul )
Am inteles ca motoarele sunt aceleasi dar caroseria e mai mica si mai usoara fata de logan => trage mai bine