Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > VERSUS AUTO

VERSUS AUTO SUPRA vs SUBARU, Mercedes vs Bmw, pilotul x vs pilotul y. Aceasta rubrica este dedicata provocarilor,analizelor,pariurilor(virtuale bineinteles),comparatiilor. Rog moderatorii sa fie foarte duri pe acest subiect. Fara OFF-TOPIC

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 12-03-08, 14:19   #16
nadir

Stage 3
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 126
Default Re: Audi S3 SKN vs Audi S3 NONAME

MPA te rog nu te baga
desi ai dreptate intr-o oarecare masura
cred ca nu are rost sa ne dam toti cu parerea



totul a pornit de la un simplu fapt care eu personal Dar si cealalta persoana si anume Geo (ydt) le-am catalogat ca niste chestii JOSNICE!


din pacate am incercat sa fiu cat se poate de impartial si sa nu ma bag in discutiile lor de .... dar deja unii se folosesc de numele meu pt a da in altii si culmea fara a fi eu anuntat! acelasi lucru l-a patit si Geo!!

eu si cu geo stim ff bine statusul dintre noi foarte multa lumea nu stie de cate ori ne-am dat noi de cate ori m-a batut geo si de cate ori l-am batut eu pe geo si asta oricum nu are nici o importanta pt ca noi o facem din placere si din a vedea ce mai e de facut pt a aduce masina intr-un punct in care sa fim multumiti de ea.

dupa ultima mea convorbire cu Sebastian in care i-am spus ca sunt dezamagit de gestul pe care l-a facut el a recunoscut si a spus da stiu m-am folosit si de tine si am dat si in tine NE STIIND despre ce este vorba ca sa ii fac rau lui ANDREI TENTEAN


nu vreau sa iau in brate pe nimeni!
eu cu voinea suntem prieteni dar nu cred ca are vre-o importanta faptul ca eu am ales sa imi fac softul la SKN Tin sa precizez eu nu am facut softu la ANDREI TENTEAN.
eu am facut softu la SKN!!!! Andrei este doar persoana care m-a pus in legatura cu nemtii

cum si voinea este persoana care te pune in legatura (in cazul lui YDT cu MRC)(daca gresesc sa ma corectati)

eu am ales sa fac softu acolo din mai multe motive dar asta nu cred ca intereseaza pe nimeni ca este masina mea si este alegerea mea!

mi se pare corect atat timp cat eu personal sunt multumit de ce au reusit sa faca SKN din masna mea sa fiu multumit si sa dau un feedback pozitiv la adresa SKN

Din pacate Sebastian s-a dovedit a fi un MOJIC si a profitat de pe urma mea a lui Geo si a lui Voinea/respeciv MRC sa ii dea in cap lui ANDREI TENTEAN


Ce ne intereseaza pe noi asta?
In loc sa ne ajutam intre noi si sa ne bucuram ca unii sau altii au adus pe piata din romania firme mari, scumpe sau ieftine asta nu mai conteaza.

e ca si cum eu am ales sa am o perechie de Pantaloni de la nus ce firma "Boss" si altu a ales sa isi cumpere de la tricodava.....

poate ca boss se fac in aceeasi fabrica sau poate ca nu dar ce conteaza fiecare face ce vrea

si eu personal nu dau voie nimanui sa se folosesca de numele meu! mai ales in necunostinta de cauza

din nefericie pt sebastian, andrei a fost de fata cand eu m-am dat cu YDT in schimb sebastian nu a fost nici o dat de fata!

ba mai mult la fel cum spune si geo in una din INCERCARI andrei ne-a batut pe amandoi!


si uite asa cum si eu am crezut ca totu a pornit de la geo dar dupa ce am vrb cu geo am inteles ca totu a pronit de la Sebastian ba mai mult sebastian mi-a recunoscut la tel ca da eu am ceva personal cu Tenteanu.

si Andrei a muscat momeala si a crezut si el ca Geo a fost implicat si acum a dat in el..

partea proasta ca Voinea s-a lasat pupat in fund de catre sebastian crezand ca ii va face un serviciu dar deh nimic in lumea asta nu e gratis si voinea fara sa vrea a fost pacalit cand a vazut ca sebastian s-a folosit de experienta si munca lui sa dea in tentean
iata cum a picat voinea prost ca acum in acest topic de rahat in care noi in loc sa ne vedem de ale noastre stam sa comparam Mere cu Pere cand nu se va putea face asta nici o data

imi cers scuze fata de toti citiitorii daca am fost incoerent dar se datoreaza faptului ca sunt scarbit de aceasta situatie Ba mai mult vor mai fi greseli gramticale avand in vedere ca deh... stiti voi!
nadir is offline  
Old 12-03-08, 14:27   #17
zGb

Stage 5
 
zGb's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 1,999
Member of:
[Insomnia]
[Honda]
[SUBARU]
Default Re: Audi S3 SKN vs Audi S3 NONAME

orice ai zice si oricum ai da-o de gard varule, Andrei a lovit direct in Voinea - TCM Turbo - MRC degeaba!
zGb is offline  
Old 12-03-08, 14:47   #18
nadir

Stage 3
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 126
Default Re: Audi S3 SKN vs Audi S3 NONAME

ma repet nu iau pe nimeni in brate!
doar am spus de unde a pornit!

din pacate voine a picat aiurea si andrei l-a jignit pe el inutil si astea pt ca ambii au intrat ca niste prosti in jocul lui Sebastian!

lume treziti-va!
nadir is offline  
Old 12-03-08, 14:58   #19
mpa
Registered

Stage 5
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1,943
Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: Audi S3 SKN vs Audi S3 NONAME

Quote:
Originally Posted by zGb View Post
orice ai zice si oricum ai da-o de gard varule, Andrei a lovit direct in Voinea - TCM Turbo - MRC degeaba!
Da. Andrei a lovit in Voinea fara motiv.
Si scuza-ma ca sunt ignorant rau de tot dar mie nu mi se pare ca situatia e la fel.

Adica. Voinea e pe piata din vremuri stravechi si reprezinta inceputul chip tuningului accesibil populatiei.
Daca ma duc la Voinea. Cu el discut tehnic, el imi pune softul, el ia banul.
Daca ma duc la Andrei ( Am fost, am intrebat, am multumit am plecat). Pot sa il intreb pe Andrei de pret si pot sa ii platesc. Daca e sa imi fac masina de partea asta se ocupa Sabin.
Asa ca sincer nu vad cum situatia e aceeasi.

Si exemplu tot cu Apaca e foarte bun. Daca pantalonii cu eticheta Boss de la Apaca sunt Hugo Boss si aia fara eticheta Boss sunt "NONAME" pai atunci fratilor se cauta marca. Nu e vorba de calitate performanta sau orice altceva. E vorba de marca, brand, firma. Si cand ma gandesc ca ii judecam aspru pe aia cu stickere boss si nike puse pe Dacii. Pai nu vor sa ajunga in situatia asta sa fie tratati ca NONAME.
Voinea a intrat pe piata si sa promovat pe el si firma lui. Nu sa folosit de nume sau de imagini de afara si nici nu a dat cu noroi ca sa se faca promovat ( vorba aia cand a aparut nici nu avea in cine).

Nu il reprezint aici si nu sunt avocatul nimanui. Poate o sa vedeti mai departe de prostiile astea si sa vedeti mesajul nu forma lui.
Ce mi se pare cel mai amuzant e ca chestia asta se intampla inainte de 4TD cand toate persoanele mentionate sau care posteaza aici o sa fie acolo.
Sunt curios cum te duci la un om sa mai spui o vorba. Cred ca mai degraba pleci capul si pleci mai departe.

Si ca sa inchei cu propriile pareri si cu scuzele de rigoare pentru coerenta cum a zis si nadir.
Dupa cum vad eu situatia. SKN e un magazin de centru care importa si vinde produse de brand la preturi prohibitive (pentru mine si pentru altii) oricum tot ce e fiind pe baza de import.
TCM Turbo e o firma care a ajuns la maturitatea de a-si face propriile modificari si custom-uri(beneficind de consultanta de rigoare).
mpa is offline  
Old 12-03-08, 15:01   #20
mpa
Registered

Stage 5
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1,943
Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: Audi S3 SKN vs Audi S3 NONAME

Quote:
Originally Posted by nadir View Post
din pacate voine a picat aiurea si andrei l-a jignit pe el inutil si astea pt ca ambii au intrat ca niste prosti in jocul lui Sebastian!
Daca Sebastian imi da acum mesaj si imi zice ca tu ai zis despre mine ca sunt gay, te caut ca sa imi spui direct si sa lamurim sau ma apuc sa postez intr-un spatiu public ca esti onanist si iti miroase si gura???

Telefonul fara fir mergea la o anumita varsta.
Oricare ar fi explicatia Andrei datoreaza niste scuze mult mai publice decat denigrarile scrise aici.
mpa is offline  
Old 12-03-08, 15:24   #21
nadir

Stage 3
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 126
Default Re: Audi S3 SKN vs Audi S3 NONAME

deci SKN nu e cum e un magazin din centru care ia de afata cu 10 euro si vinde aici cu 100 de euro

skn este un magazin care vinde cu acelasi pret cu care se vinde si afata! singurul lucru este ca iti da acel certificat tuv + restu

nu vreau sa ii iau in brate dar iti zic eu ce a fost asa cum am scris si mai sus a fost o proasta interpretare si o reactie copilareasca de a da cu noroi in cei ce aproba cand altii dau cu noroi!

mi se pare curios cum tu MPA nu spui nimic cand pe "celalat" forum scrie ca skn mi-a vandut mie niste "abtipilduri"

nu mai are rost sincer nu ma intereseaza putea fii oricine atat timp cat e sabin sau andrei iti zic eu ca poti avea de la el un sfat tehnic fara nici o problema.
dc se ocupa sabin de punerea softului pt ca asa este normal si logic intr-o firma sa ai angajati!

cum ar fi sa ai o firma sau sa reprezinti o firma si tu sa fi si secretara si menajera si patron si toate...

nu vreau sa ajung nicaieri cu chestia asa dar fiecare alege sa faca ce vrea!

cum ar fi ca donald trump sa faca el tot ....


o chestie simpla iti spun eu ma ocup cu webdesign cand eram la inceput eu faceam tot eu cautam clienti eu vrb cu clientii eu executam lucrarea

acum afacerea s-a dezvoltat si eu doar discut cu clientii mei iar angajatii mei se ocupa de executie.

tin sa precizez ca sa nu las loc de interpretare!
nu vreau sa se creda ca voinea e un nimeni sau care nu s-a dezvoltat dar el a ales sa le faca el pe toate e treaba lui nu poti compara asa ceva!
asta puteam sa aleg si eu dar am preferat altfel din mai multe motive dar nu cred ca are rost sa va explic de afacerile mele! sau de cum mi le organizez/administrez

eu inteleg ca vrei sa ii iei apararea lui voinea si eu vreau sa o fac pt ca e prins la mijloc dar singur s-a bagat in jocu asta postand pe celalt forum si acum uite cu ce s-a ales saracu.
dar asta nu il indraptateste pe andrei sa vrb asa despre voinea!

cat despre ce a vrut sa faca andrei si ce e defapt stiti vorba aia mereu exista o samanta de adevar


@geo Daca gresesc sa ma corectezi
el mi-a spus ca are softul destul de impins dar vrea ceva mai jos pt ca nu ii fac fata bujiiile si le Ineaca/strica la maxim 2000 km
din cauza softului geo a schimbat 4 seturi de bujii

acum sa va explic unde a vrut sa ajunga andrei ca cei de la SKN au zis ok facem soft pt s3`ul lui nadir dar cu ce are masina pe ea nu il facem mai tare de atat pt ca sa fie foarte safe si sa nu strice nimic!

despre softurile custom poate sa ne spuna mai multi dar nu vreau sa ma folosesc de numele altora pt a "face reclama" pozitiva sau negativa

toti am platit pt aceste softuri si nu ni se pare corect ca pe banii nostrii sa ne judece altii!
nadir is offline  
Old 12-03-08, 16:05   #22
mpa
Registered

Stage 5
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1,943
Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: Audi S3 SKN vs Audi S3 NONAME

Nu a zis nimeni cu cat ia. Profitul e mare. Fiindca asa e cand e legat de soft.
SKN are un profit urias. Iar SKN Romania are si el un profit.
Nu cred ca face nimeni munca , caritabila.
Ti se pare ca pe "celalalt forum" esti sanctionat sau judecat pentru ce soft ai. Nu de alta ca esti moderator.
mpa is offline  
Old 12-03-08, 16:39   #23
nadir

Stage 3
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 126
Default Re: Audi S3 SKN vs Audi S3 NONAME

lol esti nebun
nu vrb de forumul lui voinea unde sunt si moderator! ci de forumul unde a inceput acest balci!
http://legalracing.ro/forum/viewtopic.php?t=1643

ti-am mai spus ca, cu voinea sunt prieten! si nu am nici o treaba cu el sau cu munca lui!


ti-am mai spus nu mai vrb cand este paralel cu acest subiect!


Fiecare soft isi justifica pretul! intr-un mod sau altu!

Last edited by nadir; 12-03-08 at 16:41.
nadir is offline  
Old 12-03-08, 16:40   #24
alecsutu1

Stage 5
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 687
Default Re: Audi S3 SKN vs Audi S3 NONAME

orice s-ar spune la SKN softurile sunt mai scumpe:exemplu pt bicicleta mea:
Ford Fiesta 1,4 tdci
SKN-750 euro(pret luat de pe site) http://www.skn-tuning.de/product.asp...540&TabID=3331
TCM Turbo-350 euro(pret luat de pe site) http://tcmturbo.ro/content/view/56/59/
certificatul TUV nu prea stiu ce sa fac cu el,iar garantie nu stiu daca iti da cineva
Later edit:Master Tuner era ceva de genul 500 euro pt unichip+2 teste dyno iar la inca 2 3 persoane care se mai ocupa cu asa ceva 300 euro.
alecsutu1 is offline  
Old 12-03-08, 16:45   #25
nadir

Stage 3
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 126
Default Re: Audi S3 SKN vs Audi S3 NONAME

sa stii ca mie personal nu vreau sa vrb de altii dar eu personal am si Garantie si am si certificatul tuv

certificatul ma ajuta cand gonesc prin alte tari ca nu se ia lumea de mine, iar garantie ma ajuta si ea in orice tara as fi!

poate ca este pt linistea mea sufleteasca dar o AM
si apropo de voinea am multi prieteni pe care i-am trimis la voinea pt ca oamenii mi-au spus frate vreau un soft pt masina mea si nu imi permit sa dau cat ai dat tu
si au mers la Voinea!

Ba mai mult am prieteni care sunt dealeri de ai lui Voinea!
nadir is offline  
Old 12-03-08, 16:53   #26
blazeyblaze
Afro Samurai

Stage 5
 
blazeyblaze's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 1,691
Member of:
[AUDI]
Default Re: Audi S3 SKN vs Audi S3 NONAME

aici se face lobby la greu din toate partile observ.......
blazeyblaze is offline  
Old 12-03-08, 17:54   #27
BASU

Stage 5
 
BASU's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 1,503
Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: Audi S3 SKN vs Audi S3 NONAME

parerea mea este ca discutiile de genul asta nu isi au rostul aici
mai las topicul deschis doar pentru a oferi si altor useri dreptul la replica

Last edited by BASU; 12-03-08 at 19:23.
BASU is offline  
Old 12-03-08, 18:41   #28
andreitentean

Stage 5
 
andreitentean's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 732
Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Audi S3 SKN vs Audi S3 NONAME

OK.
Cred ca este o problema de exprimare-intelegere.
Eu nu am vrut sa lovesc in nimeni. Eu reprezint SKN si SKN a fost terfelit intr-un topic de un forum de mana a doua pe nedrept.
Exact cu am inceput primul post "drept la replica", am incercat sa nu implic numele unei alte firme, pentru asta am folosit denumirea de "NONAME", nu pentru a denigra realizarile altuia, asa cum a ajuns sa se inteleaga. Daca pot fi acuza pentru asta, si se pare ca pot, imi cer scuze pentru exprimare in fata celor care au asociat "NONAME" cu "NOBRAND".

Ideea este ca incep sa se construiasca topicuri pe minciuni, si cred ca in cazul de fata acest lucru este CLAR dovedit prin filmul postat pe YOUTUBE(care daca ar fi fost chiar si un caz singular tot ar fi transformat in nula afirmatia de 3 la 0 pentru ydt), apoi prin afirmatia celor 2 "comparati" in cursa cu S3-ul meu cand chiar ei afirma care a fost ordinea de finish, S3 SKN 8P - primul , S3 SKN 8L - secund si S3 YDT - loc 3.

Concluzia finala este ca eu personal, ca atat YDT (prin mesajele trimise catre Voinea pe care acesta le arata posibililor clienti) cat si chiar Voinea prin afirmatia "un om de vanzari corect nu vine la altcineva in firma sa incerce sa convinga un client ca ce minuni si-a facut el pe masina lui la el in firma (asta cand erati dvs la noi si tunam o Skoda 1.8T si incercati sa vindeti clientului un DV mai bun." sunt 2 mincinosi. Da , mincinosi, si asta cred ca este calificativul bland pe care il pot atribui. Nu am fost NICIODATA "la ei" , si sincer eu nu cunosc unde ar fi acest sediu. Nu zic ca nu e, ci doar ca nu stiu unde este, daca este.

PS: recunosc personal, lucru pe care l-am sustinut mereu, ca softul SKN nu este alegerea cea mai performanta pentru un client care cauta rezultate intr-o cursa de acceleratie si sincer gasesc ca fiind paradoxala trudenia cu care se straduiesc ale firme sa depaseasca la o liniutza un soft care ofera 2 ani garantie asupra motorului, certificare TUV si care respecta normele de poluare ale autoturismilui. Nu?

Discutiile aste murdare exista din cauza S3-ul nou , 2.0TFSI, dar au existat la vremea lor si pentru : A4 3.0 tdi, S3/Cupra 1.8 T, BMW Z4M, BMW 335 d, BMW 335i.

Parerea mea este ca aceste discutii nu vor inceta, iar eu nu voi accepta o situatie asa cum o prezinta alti doar pentru a ceda, cat timp vor fi folosite ca argumente minciuni.
__________________
SKN ROMANIA
www.skn-tuning.ro
andreitentean is offline  
Old 12-03-08, 19:21   #29
mpa
Registered

Stage 5
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1,943
Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: Audi S3 SKN vs Audi S3 NONAME

Pai.... softul SKN nu e pentru liniute dar aici vorbim de liniute si in opinia ta de proprietar SKN, SKN castiga cu amble S3. Si mai zici ca e ceva aiurea la filmele de pe youtube.
Proprietarii atat nadir cat si ydt au zis ca rezultatele au variat in timp.
Ideea era sa iti ceri scuze pentru cele afirmate fata de Voinea. In schimb tu vii si il numesti din nou mincinos.

Multumesc moderatorilor pentru drept la replica.
mpa is offline  
Old 12-03-08, 21:42   #30
SEBASTIAN

Stage 5
 
SEBASTIAN's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 12,504
Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]
Default Re: Audi S3 SKN vs Audi S3 NONAME

Nadir cred ca tu esti cel care pupa in fund pe cineva.
Dupa parerea mea Nadir este cel care nu a procedat corect si nu a venit la start asa cum spusese.
Sunt destui care pot confirma asta.
Nadir mi-a rastalmcit vorbele schimband sensul acestora.
Eu am deschis o discutie despre doua masini similare ca model si modificari diferenta fiind facuta de soferi si soft, una facuta de Voinea pe varianta custom nu de TCM si alta facuta prin posta de SKN.
Daca vorbele din piata si abibildele alea mari de pe masina lui Nadir cu SKN sunt o minciuna... poate nu are nici soft de la ei, eu am gresit altfel ...
Acum vad ca se cauta un tap ispasitor si eu as fi actorul perfect, gresit eu nu am discutat de imaginea skn, nu am terfelit pe nimeni era o discutie strict pentru doua masini, iar daca altii sunt frustrati e fix problema lor.
Inteleg frustrarea lui Andrei Tentean si inteleg si modul de atitudine pe care Voinea Dragos il reclama cu referire la anumite persoane.
Un brand nu e mare ca vor cei care-l reprezinta ci atunci cand piata decide asta iar acum cota de piata este mult prea mult in favoarea tunerilor consacrati.
Ceki, Voinea, Rabane, noi, Aspad, Powerchips au masini de referinta in timp ce altii aspira la acest statut.
__________________
Professional DynoTuning
sebastian@racingcode.ro
0723691731

SEBASTIAN is offline  
Closed Thread



- Copyright 2024 4Tuning -