Hai ca aberezi. Costa 1100 de lei o revizie la e92 320 d la reprezentanta. Si cam 750 de lei cu filtre mann si schimbate in service de cartier.
Aberezi si cu consumul. Stiu si eu ca 740 d are tot 3 litri, doar ca 300 si ceva de cai nu consuma si ei. Aici totusi poate ca e discutabil ce intelegi tu prin mers normal in Bucuresti. Ca si eu am consum cu seria 3 eff dynamic intre 6 si 10 in Bucuresti. Insa 6 doar seara mai spre noapte sau decat daca prinzi trafic de duminica. Altfel 12 13 consuma 7-le ocazional.
Tu ai dreptate ca pe oricine intereseaza consumul, insa eu m-am referit strict la profilul cumparatorului roman rupt in cur care vrea seria 7 cu 30 k euro si il intereseaza consumul si cat costa daca "pica" ceva.
Le: exemplul cu gpl e fix zero. Cam cate seria 7 f01 stii tu in Germania pe gpl? Sau vrei sa-mi spui ca posesorul neamt de seria 7 intreaba daca consuma 8 sau 10? Cand cumperi un Porsche Cayenne turbo te intereseaza consumul de 25-30?daca da, atunci iei dieselul de exemplu. La fel, cumparatorul de S 600 nu e interesat de consum, altfel lua S 250 cdi hibrid.
Evident astea se intampla.in tari civilizate, nu in Ro unde nu ai loc de e60 cocosate pe strazi care nu au mai vazut 50 de litri de motorina laolalta de ani de zile.