Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > VERSUS AUTO

VERSUS AUTO SUPRA vs SUBARU, Mercedes vs Bmw, pilotul x vs pilotul y. Aceasta rubrica este dedicata provocarilor,analizelor,pariurilor(virtuale bineinteles),comparatiilor. Rog moderatorii sa fie foarte duri pe acest subiect. Fara OFF-TOPIC

Reply

Thread Tools
Old 25-02-15, 23:14   #1
run_forest

Stage 3

Default Intoarcerea in intersectie

https://forum.4tuning.ro/221-colt-leg...tersectie.html
scz ca fac spam si aici , dar cred ca cealalta sectiune nu e asa "populata"
se poate sterge cand ne mai lamurim putin
run_forest is offline   Reply With Quote
Old 26-02-15, 12:58   #2
ryoraul

Stage 4

Default Re: Intoarcerea in intersectie

T-i s-a raspuns in celalalt thread, nu avem ce sa ne mai lamurim.
ryoraul is offline   Reply With Quote
Old 26-02-15, 13:06   #3
run_forest

Stage 3

Pai da , dar asa se raspunsese si pe celalalt forum. Ei tot cred ca au prioritate cand executa intoarcerea in intersectie.
Ei considera ca vine de pe drum cu prioritate si intoarce pe drum cu prioritate si au prioritate fata de cei care intalnesc semnul cedeaza/stop.
Care ar fii incadrarea legala?
Ca sa le dau mura'n'gura...
Cu toate ca le pusesem acolo si un video...etc
Old 26-02-15, 20:49   #4
KAY_

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Style in Motion]

Facand abstractie de "ei considera ca vine" poate ai scris grabit , eu iti spun ca te inseli .Albastru trebuie sa acorde prioritate tuturor vehiculelor care se afla pe acel drum cu prioritate .

Conducatorii de vehicule care intalnesc unul din indicatoarele "Cedeaza trecerea" sau "Oprire" sunt obligati sa respecte semnificatia acestora si sa acorde prioritate de trecere tuturor celor care au acest drept.

Asta e textul de lege si ca sa citez un politist de la acidente usoare intr un caz asemanator : Putea sa ti cada si un avion in cap ,cand intrii pe un drum cu prioritate cedezi trecerea la toti . Era vorba de o masina care depasea coloana de masini pe contrasens cu linie continua (masina rosie) si (albastru) a intrat pe acel drum avand cedeaza .A fost culpa comuna cu suspendare permise ala amandoi. Eu eram in dreapta in masina albastra din cazul nostru.
KAY_ is offline   Reply With Quote
Old 26-02-15, 22:16   #5
run_forest

Stage 3

Dap , din graba am scris si imi cer scuze.
Pai cand zici "tuturor care au acest drept" , cel care vine din dreapta ta nu cumva are ACEST DREPT?Acolo e o intersectie de drumuri( calea bucuresti cu str. horia ) tu cand efectuezi intoarcerea si treci pe acel scuar ( scuarul face parte din strada horia nu din calea bucuresti ) ajungi din calea bucuresti pe strada horia ---> te afli in situatie de egalitate cu cel albastru ---> i cedezi trecerea.
Mai asteptam si alte pareri.
Old 26-02-15, 23:01   #6
KAY_

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Style in Motion]

Quote:
Originally Posted by run_forest View Post
Dap , din graba am scris si imi cer scuze.
Pai cand zici "tuturor care au acest drept" , cel care vine din dreapta ta nu cumva are ACEST DREPT?Acolo e o intersectie de drumuri( calea bucuresti cu str. horia ) tu cand efectuezi intoarcerea si treci pe acel scuar ( scuarul face parte din strada horia nu din calea bucuresti ) ajungi din calea bucuresti pe strada horia ---> te afli in situatie de egalitate cu cel albastru ---> i cedezi trecerea.
Mai asteptam si alte pareri.
Pe forumu vostru statistica e asta :

Traseul rosu 43.75% Traseul albastru 56.25%

Nici nu ma mai mir de ce in Bucuresti se circula ca dracu , plin de masini din toata tara si fiecare e cu regulile lui .

P.S.
prostia e asa mare , ca baiatu ala a trebuit sa intre in audienta la comandant sa va convinga )))))))

Last edited by KAY_; 26-02-15 at 23:04.
KAY_ is offline   Reply With Quote
Old 26-02-15, 23:09   #7
run_forest

Stage 3

Nu ca sa ne convinga. El facuse aia inainte.
Eu tot am dubii.Ma mai informez/documentez.
Old 27-02-15, 00:03   #8
ryoraul

Stage 4

Cel cu albastru are prioritate pt ca daca intalnesti intr-o intersectie 2 indicatoare de egalitate( cedeaza trecerea/stop, cedeaza trecerea/ cedeaza trecerea ) se acorda prioritate de dreapta. Cine zice ca rosu e prioritar ori si-a luat permisul pe bani ori nu stie legislatie si sa puna mana pe codul rutier actualizat.
ryoraul is offline   Reply With Quote
Old 01-03-15, 12:27   #9
run_forest

Stage 3

Mda , "lamurit" clar ce sa zic
P.S La faza cu contrasens e logic ca sa pierzi permisu ca nu te asiguri.Tu stii ce strazi au sens unic in Craiova sau nu?Presupun ca nu ,deci te asiguri.Daca busesti pe careva inseamna ca nu te-ai asigurat/cedat trecerea ---> platesti.Si celalalt plateste ca circula pe interzis.Nu merg fazele cu "eu stiam ca e sens unic" pentru ca exista si semne de circulatie PROVIZORII care pot schimb chestia asta.
Alte raspunsuri la intrebarea originala?
- Copyright 2025 4Tuning -