Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > VERSUS AUTO

VERSUS AUTO SUPRA vs SUBARU, Mercedes vs Bmw, pilotul x vs pilotul y. Aceasta rubrica este dedicata provocarilor,analizelor,pariurilor(virtuale bineinteles),comparatiilor. Rog moderatorii sa fie foarte duri pe acest subiect. Fara OFF-TOPIC

Reply

Thread Tools
Old 23-01-15, 21:41   #1
Dudulik

Stock

Question Jaguar XF versus Audi A5

Salutare tuturor.*

Sunt putin nedumerit in ceea ce vreau sa fac. Intentionez sa imi cumpar o masina(in urmatoarele 2 saptamani maxim) si sunt indecis ce sa aleg.*

Prima masina este acest jaguar :http://suchen.mobile...ml?id=203949075

A doua masina este acest audi :
http://suchen.mobile...ml?id=198591898

Ceva opinii ? Ma indrept catre jaguar dar nu stiu ce fel de motor este. Am inteles ca este motorul de la bmw care echipeaza 535d. Este motorul mai bun ca 2.7 de la audi ? Ce sa aleg dintre cele doua ? Multumesc.

P.S. : Drumuri bune.*
Dudulik is offline   Reply With Quote
Old 23-01-15, 21:56   #2
adrian78bmw

Stage 5

adrian78bmw's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[4Rally]
[BMW]
Default Re: Jaguar XF versus Audi A5

Motorul de pe Jaguar nu este de la BMW..
Eu as opta pentru XF o masina foarte frumoasa si mai aparte fata de tripleta germana pacat de interiorul care nu este pe placul meu
Motorul de 2.7 a mai picat prin Romania la cateva ma refer la pompa si injectoare
Old 25-01-15, 22:38   #3
Cristiansen09

Stage 5

Default Re: Jaguar XF versus Audi A5

Motorul jaguar este de fapt un motor hdi, care echipa citroen c6. Banuiesc ca este un motor fiabil, eu m am interesat pe net si pare ok, iar in rewiev uri este apreciat pt silentiozitate si consum. Hdi urile sunt motoare rafinate si evoluate dpdv tehnologic.
Si mie imi place jaguarul xf, dar nu stiu cum sta pe partea de intretinere ca si costuri. Despre x type si s type am auzit pareri si pro, dar si contra.
link ul cu jaguar ul nu functioneaza, ce pret are?
Cristiansen09 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -