VERSUS AUTOSUPRA vs SUBARU, Mercedes vs Bmw, pilotul x vs pilotul y. Aceasta rubrica este dedicata provocarilor,analizelor,pariurilor(virtuale bineinteles),comparatiilor. Rog moderatorii sa fie foarte duri pe acest subiect. Fara OFF-TOPIC
MDX nu mi se pare o masina frumoasa, iar Lexusuri mai sunt, sunt frumoase, in interior intr-adevar luxoase, dar nu o prezenta deosebita ca Escalade-ul.
Eu tot la Lexus raman si de ce nu Toyota Land Cruiser L100!Sau de ce nu X6 chiar daca nu se incadreaza in sectiunea asta am inteles ca are calitati off-road foarte bune si este foarte cautata de americani!
Am vazut mai devreme... Rover scoate 400hp cu compresor mecanic din 4.2 daca nu ma insel... Daca vrei aspirat 400hp go 4 ferrari sau RS4 si R8
Nu se compara atmosfera si calitatea materialelor din ml sau x5 cu ce e in Escalade... fara suparare. Acum de modul in care se conduce... nu stiu daca escalade are independenta pe spate... asta spune multe.
Member of: [Freehand Design Usergroup] [Colectionar Machete]
Re: Escalade vs alte suv-uri de lux
Mai este Lincoln Navigator care este si el un concurent pentru Escalade, sunt genul de SUV-uri care impun respect prin masivitate, foarte frumoase amandoua.
Ii dau dreptate lui sergiu este si Navigator care concureaza cu suvurile mari Escalade Hummer H2 etc . Parerea mea este ca Escalade este cel mai frumos dintre toate , toate sunt frumoase masive impun respect dar Escalade parca are ceva aparte