Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > VERSUS AUTO

VERSUS AUTO SUPRA vs SUBARU, Mercedes vs Bmw, pilotul x vs pilotul y. Aceasta rubrica este dedicata provocarilor,analizelor,pariurilor(virtuale bineinteles),comparatiilor. Rog moderatorii sa fie foarte duri pe acest subiect. Fara OFF-TOPIC

Closed Thread

Thread Tools
Old 04-02-05, 03:20   #1
sKKK

Stock

Default Parerea mea(aia proasta!)

imi pare rau ca se compara un BMW cu o masina \"ieftina\".E vorba de un BMW de prin anii 70(ursuletz)de 2000 cilindrat fatza de un logan de 1,6 sau 1,4 MPI(oricum , motoare slabe calitativ shi fara optimizari).Parerea mea(aia proasta) e ca totusi soferul Loganului a fost mai bun decat cel al BMW-ului(stiu sigur ca BMW-ul poate mai mult [sau poate nu era reglat bine...]) Oricum , e o intrecere intre doua masini complet diferite in care BMW-ul ar fi trebuit sa fi iesit mult mai avantajat(ma leg de capacitatea cilindrica si de sistemul de alimentare -fatza de monoinjectorul de la Logan tocmai la carburatorul ala imens de la BMW.... ha.ha.ha... long way ...nu mai zic de ambreiaj, rapoartele de la viteze , grup conic , toate sunt in avantajul BMW-ului) Sincer , nu sunt de acord cu motoarele noi adoptate pe Dacii care par a fi greselile Renaultului bagate pe gat la \"fraierii' astia de romani ca sa nu fie investitiile din cercetare in van , mai simplu \"proiecte proaste ..fara rost...si mai ales ...fara viitor!\" Maggna Cum Laude pentru firma BMW care in 80 bate la fund cu o masina de serie slaba un vehicul de 2005 ultra-laudat!
sKKK is offline  
Old 04-02-05, 06:01   #2
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]
Default LEGAL RACING

La ce se refera topicul asta exact?
Descrie vinovatul fara vina?
SEBASTIAN is offline  
Old 04-02-05, 08:27   #3
COObra

Stage 5

COObra's Avatar

cred ca se referea la cursa pe care am facut-o cu loganul. cred ce mai e filmul pe prima pagina la 4tuning.
parerea ta nu e neaaparat proasta, dar pe hartie si dupa ce analizam datele celor 2 masini ar fi trebuit sa ma faca.
s-a mai discutat problema asta.
eu am o masina din 79 cu un carburator e adevarat imens, dar care daca nu e reglat bine nu face 2 bani(cine cunoaste solex4A1 stie ce zic), cutia e mai lunga decat cea originala, am ~1400kg, 122 cai (adica acum douazeci si de ani erau 122)
loganul e o masina de 900 kg, omul zice a fost la testare si i-a dat vreo 115 cai, motorul de 1,6. Vezi ca te contrazici un pic MPI si monoinjector...dupa cate stiu eu MPI=multipunct injection ,
oricum motor nou, masina noua si pe langa a mea cred ca are si ceva aerodinamica.
omul a pus si poze cu bordul la Logan la 200km/h ...eu nu desi cred ca totusi daca se continua cursa pe mai mult de 400m....nu stiu care din noi doi ajungea la 200.
Quote:
E vorba de un BMW de prin anii 70(ursuletz)
- RECHIN
faptul ca tu crezi ca eu a fost mai prost ca soferul loganilui (apropo au fost 2 curse cu 2 soferi diferiti pe logan si cu acelasi rezultat) e parerea ta si la prima legala va astept cu loganul si cu orice sofer vreti voi sa vedem deznodamantul.
in ce priveste oamenii.....i-am vazut atunci si pot sa spun ca sunt baieti de treaba.
COObra is offline  
Old 04-02-05, 08:31   #4
COObra

Stage 5

COObra's Avatar

apropo datele oficiale sunt cam asa
BMW 0-100 12 sec
Logan 0-100 11.5 sec

deci si aici avea avantaj.....pe hartie
COObra is offline  
Old 04-02-05, 08:49   #5
Ford_V6

Stage 5

Ford_V6's Avatar

Member of:
[MERCEDES]
[FORD]

loganu este cu injectie multipunct siemens
Ford_V6 is offline  
Old 04-02-05, 09:42   #6
Bogdan_16v
Guest

Data viitoare cand mai deschideti topicuri, mai vedeti si voi unde le puneti. Si cititi bine topicul \"De citit\", acolo spune clar \"post reply\", nu \"new topic\", daca vrei sa-ti postezi opinia pe un anumit topic. Topic inchis. Sa-l mute cineva unde doreste, aici nu are ce cauta.

- Copyright 2026 4Tuning -