cred ca se referea la cursa pe care am facut-o cu loganul. cred ce mai e filmul pe prima pagina la 4tuning.
parerea ta nu e neaaparat proasta, dar pe hartie si dupa ce analizam datele celor 2 masini ar fi trebuit sa ma faca.
s-a mai discutat problema asta.
eu am o masina din 79 cu un carburator e adevarat imens, dar care daca nu e reglat bine nu face 2 bani(cine cunoaste solex4A1 stie ce zic), cutia e mai lunga decat cea originala, am ~1400kg, 122 cai (adica acum douazeci si de ani erau 122)
loganul e o masina de 900 kg, omul zice a fost la testare si i-a dat vreo 115 cai, motorul de 1,6. Vezi ca te contrazici un pic MPI si monoinjector...dupa cate stiu eu MPI=multipunct injection

,
oricum motor nou, masina noua si pe langa a mea cred ca are si ceva aerodinamica.
omul a pus si poze cu bordul la Logan la 200km/h

...eu nu desi cred ca totusi daca se continua cursa pe mai mult de 400m....nu stiu care din noi doi ajungea la 200.
Quote:
|
E vorba de un BMW de prin anii 70(ursuletz)
|
- RECHIN
faptul ca tu crezi ca eu a fost mai prost ca soferul loganilui (apropo au fost 2 curse cu 2 soferi diferiti pe logan si cu acelasi rezultat) e parerea ta si la prima legala va astept cu loganul si cu orice sofer vreti voi sa vedem deznodamantul.
in ce priveste oamenii.....i-am vazut atunci si pot sa spun ca sunt baieti de treaba.