Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Parerea mea(aia proasta!) (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/3540-parerea-mea-proasta.html)

sKKK 04-02-05 03:20

Parerea mea(aia proasta!)

imi pare rau ca se compara un BMW cu o masina \"ieftina\".E vorba de un BMW de prin anii 70(ursuletz)de 2000 cilindrat fatza de un logan de 1,6 sau 1,4 MPI(oricum , motoare slabe calitativ shi fara optimizari).Parerea mea(aia proasta) e ca totusi soferul Loganului a fost mai bun decat cel al BMW-ului(stiu sigur ca BMW-ul poate mai mult [sau poate nu era reglat bine...]) Oricum , e o intrecere intre doua masini complet diferite in care BMW-ul ar fi trebuit sa fi iesit mult mai avantajat(ma leg de capacitatea cilindrica si de sistemul de alimentare -fatza de monoinjectorul de la Logan tocmai la carburatorul ala imens de la BMW.... ha.ha.ha... long way ...nu mai zic de ambreiaj, rapoartele de la viteze , grup conic , toate sunt in avantajul BMW-ului) Sincer , nu sunt de acord cu motoarele noi adoptate pe Dacii care par a fi greselile Renaultului bagate pe gat la \"fraierii' astia de romani ca sa nu fie investitiile din cercetare in van , mai simplu \"proiecte proaste ..fara rost...si mai ales ...fara viitor!\" Maggna Cum Laude pentru firma BMW care in 80 bate la fund cu o masina de serie slaba un vehicul de 2005 ultra-laudat!

SEBASTIAN 04-02-05 06:01

LEGAL RACING

La ce se refera topicul asta exact?
Descrie vinovatul fara vina?

COObra 04-02-05 08:27

cred ca se referea la cursa pe care am facut-o cu loganul. cred ce mai e filmul pe prima pagina la 4tuning.
parerea ta nu e neaaparat proasta, dar pe hartie si dupa ce analizam datele celor 2 masini ar fi trebuit sa ma faca.
s-a mai discutat problema asta.
eu am o masina din 79 cu un carburator e adevarat imens, dar care daca nu e reglat bine nu face 2 bani(cine cunoaste solex4A1 stie ce zic), cutia e mai lunga decat cea originala, am ~1400kg, 122 cai (adica acum douazeci si de ani erau 122)
loganul e o masina de 900 kg, omul zice a fost la testare si i-a dat vreo 115 cai, motorul de 1,6. Vezi ca te contrazici un pic MPI si monoinjector...dupa cate stiu eu MPI=multipunct injection :roll: ,
oricum motor nou, masina noua si pe langa a mea cred ca are si ceva aerodinamica.
omul a pus si poze cu bordul la Logan la 200km/h :? ...eu nu desi cred ca totusi daca se continua cursa pe mai mult de 400m....nu stiu care din noi doi ajungea la 200.
Quote:

E vorba de un BMW de prin anii 70(ursuletz)
- RECHIN
faptul ca tu crezi ca eu a fost mai prost ca soferul loganilui (apropo au fost 2 curse cu 2 soferi diferiti pe logan si cu acelasi rezultat) e parerea ta si la prima legala va astept cu loganul si cu orice sofer vreti voi sa vedem deznodamantul.
in ce priveste oamenii.....i-am vazut atunci si pot sa spun ca sunt baieti de treaba.

COObra 04-02-05 08:31

apropo datele oficiale sunt cam asa
BMW 0-100 12 sec
Logan 0-100 11.5 sec

deci si aici avea avantaj.....pe hartie

Ford_V6 04-02-05 08:49

loganu este cu injectie multipunct siemens

Bogdan_16v 04-02-05 09:42

Data viitoare cand mai deschideti topicuri, mai vedeti si voi unde le puneti. Si cititi bine topicul \"De citit\", acolo spune clar \"post reply\", nu \"new topic\", daca vrei sa-ti postezi opinia pe un anumit topic. Topic inchis. Sa-l mute cineva unde doreste, aici nu are ce cauta.

All times are GMT +2. The time now is 02:51.

- Copyright 2026 4Tuning