Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > VERSUS AUTO

VERSUS AUTO SUPRA vs SUBARU, Mercedes vs Bmw, pilotul x vs pilotul y. Aceasta rubrica este dedicata provocarilor,analizelor,pariurilor(virtuale bineinteles),comparatiilor. Rog moderatorii sa fie foarte duri pe acest subiect. Fara OFF-TOPIC

Closed Thread

Thread Tools
Old 09-11-04, 21:06   #1
orlando

Stage 5

orlando's Avatar

Member of:
[Hyundai]
Default LASTUN vs TRABANT

Oricum vi s-ar parea amuzant dar sa nu uitam ca si trabantul si lastunul sunt masini ca si BMW760Li sau Audi A8quatro.Sa nu uitam ca si masinile din topic au motoare!ce ati zice care credetzi ca ar castiga!Dupa parerea mea la prisma pe 30.oct.2004 trabantele alea doua kiar au facut treaba si kiar au intrecut nishte dacii(nici mie nu mi-a venit sa cred ce bine au mers)
orlando is offline  
Old 09-11-04, 21:17   #2
RoSonic
4 Speed Squad Member

Stage 5

RoSonic's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

Specifica si tu la ce te referi cand intrebi \"ce ati zice care credetzi ca ar castiga?\" ! Sa stie lumea exact ce sa raspunda, si sa nu se ajunga la o discutie fara rost!

ps: la Prisma in cazul trabantului, iti zic eu ca a contat indemanarea soferului
RoSonic is offline  
Old 09-11-04, 21:20   #3
RoSonic
4 Speed Squad Member

Stage 5

RoSonic's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

Si ca sa dau eu o prima parere:

Lastunul a murit din start, dovedindu-se o masina total nereusita, pe cand trabantul a avut ceva viata si s-a creat un adevarat cult pentru el.

da pe google un search \"trabi club\"... si vei gasi o multime de saituri dedicate trabantului.
RoSonic is offline  
Old 09-11-04, 23:17   #4
Bogdan_16v
Guest

Lastunul a fost o gluma, nu o masina, cu acea jumatate de motor de Dacie...pe cand Trabantul, asa slab cum a fost el, a facut istorie...
Sincer, topicul mi se pare pus la caterinca...

Old 10-11-04, 00:00   #5
catalin rs4

Stage 5

catalin rs4's Avatar

Default Re: LASTUN vs TRABANT

Quote:
Originally Posted by \"orlando\"
Oricum vi s-ar parea amuzant dar sa nu uitam ca si trabantul si lastunul sunt masini ca si BMW760Li sau Audi A8quatro.Sa nu uitam ca si masinile din topic au motoare!ce ati zice care credetzi ca ar castiga!Dupa parerea mea la prisma pe 30.oct.2004 trabantele alea doua kiar au facut treaba si kiar au intrecut nishte dacii(nici mie nu mi-a venit sa cred ce bine au mers)
cu ce masini teai gandit sa comapri..trabantul si lastunul.. seria 7 si a8..... eu zic ca mai bine nun faceai topicul asta nu cred ca isi are rost..
Old 10-11-04, 00:08   #6
Bogdan_16v
Guest

Topic inchis si maine sters...se transforma in subiect de caterinca si offtopic la greu...fara suparare, orlando...dar cred ca poti veni cu niste topicuri mai inteligente de atat...

- Copyright 2026 4Tuning -