VERSUS AUTOSUPRA vs SUBARU, Mercedes vs Bmw, pilotul x vs pilotul y. Aceasta rubrica este dedicata provocarilor,analizelor,pariurilor(virtuale bineinteles),comparatiilor. Rog moderatorii sa fie foarte duri pe acest subiect. Fara OFF-TOPIC
Ce parere aveti? Mai ales ca, de curand, Porsche se asambleaza in vechea fabrica in care se faceau Trabanturi in fosta RDG...
Eu zic ca in trafic aglomerat, Trabantu ii da rushinica lu' nenea Porsche...
Si daca-i pui si un motor 1,8 Twin-Turbo cu pachet MTM pe Trabant, nici nu mai discuta cu Porscheanu...
PS: Acest topic poate sa nu poate fi luat in serios. Depinde de fiecare dintre voi... In principiu, el se doreste ca o reflectie, intr-un mod exagerat, a naturii comparatiilor ce se fac pe forum in ultimul timp...
PS: Acest topic poate sa nu poate fi luat in serios. Depinde de fiecare dintre voi... In principiu, el se doreste ca o reflectie, intr-un mod exagerat, a naturii comparatiilor ce se fac pe forum in ultimul timp...
inca nu am condus nici-una dintre cele doua masini mentionate... deci nu pot face o comparatie obiectiva, prin urmare ma voi abtine la a trage o concluzie!
Insa trebuia sa mentionezi la ce model de Porsche te referi! in special la motorizare... eventual sa pui specificatiile celor 2 masini luate in considerare pentru a se putea face o discutie cel putin la rece, si obiectiva pe cifrele anuntate de producator.
Sau daca nu era vorba despre respectivele autoturisme la modul general, ci la masini anume, sa mentionezi te rog care sunt cei ce le poseda (dar sa nu dai numerele direct, dai porecle, sau nickuri de pe forum)
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Anonymous Motorsport ]
Mah.. sa nu fim carcotasi.. s-ar putea ca un trabant sa faca un porsche... nu ati vazut filmuletul ala cu trabantul de face golful...?? E aici pe unde pe forum...
Oricum.. as fi in dubii ce sa aleg.. trabant sau porsche?
Raspunsul la semnalul de alarma nu cred ca s-a lasat mult asteptat.
Tu si cu RoSonic ati devenit moderatori pe aceasta categorie.
Sa vedem acum cum vor evolua lucrurile