Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > VERSUS AUTO

VERSUS AUTO SUPRA vs SUBARU, Mercedes vs Bmw, pilotul x vs pilotul y. Aceasta rubrica este dedicata provocarilor,analizelor,pariurilor(virtuale bineinteles),comparatiilor. Rog moderatorii sa fie foarte duri pe acest subiect. Fara OFF-TOPIC

Closed Thread

Thread Tools
Old 01-04-07, 11:42   #301
22VIN
Opel Driver

Stage 5

22VIN's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]
Default Re: Opel astra clasic vs logan??

nu... absolut deloc... vfajaiala pe langa logan 1.6 pe autostrada... el mort in 170 io in 190
22VIN is offline  
Old 01-04-07, 11:42   #302
dolb
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[4Tuning International]
[VW]

Quote:
Originally Posted by Alexxx_Style View Post
pe voi nu v-a facut niciodata vre-un logan?!?!
au avut cativa tentativa, si pe autostrada si la organizate ! si nu au avut sanse cu mine orice motor aveau! ... asta cu opelul
iti mai zic una cu golf 4 1.9 tdi 90 cp , unu zmeu cu logan de 1.6 la drum lung flashuri la mine, i-am retezat-o la 150 , cand am ajuns la 170 deja nu il mai vedeam

dolb is offline  
Old 01-04-07, 11:44   #303
only_4dan

Stage 5

only_4dan's Avatar

Quote:
Originally Posted by dolb View Post
ok ok, i get your point! dar cum poate ala sa zica faptul ca dacia e mai buna ca opel ?!? e imposibil ! niciodata nu va fi mai buna dacia decat opel! e romania contra germania drq
poate daca si dacia mai adauga inca 3000-4000euro la fiecare masina fabricata si ajungea la pretul de baza de ~ 10.000e poate arata altfel si la interior si la exterior
dar cand aceasta masina sa fabricat sa tinut cont de utilitatile ei si nu de faptul ca: i se vad arcurile de la portbagaj(cand il deschizi), bordul are un dizain mai invechit, ca nu trage ca un bolid...
sau cautat alte criterii cum ar fi:spatiu interior, portbagaj, si cei cel mai important criteriu SA FIE CAT MAI IEFTINA sa si-o poate perminte si un roman cu un salar cat de cat mai decent
Old 01-04-07, 11:46   #304
Alexxx_Style

Stage 3

Alexxx_Style's Avatar

Quote:
Originally Posted by only_4dan View Post
poate daca si dacia mai adauga inca 3000-4000euro la fiecare masina fabricata si ajungea la pretul de baza de ~ 10.000e poate arata altfel si la interior si la exterior
dar cand aceasta masina sa fabricat sa tinut cont de utilitatile ei si nu de faptul ca: i se vad arcurile de la portbagaj(cand il deschizi), bordul are un dizain mai invechit, ca nu trage ca un bolid...
sau cautat alte criterii cum ar fi:spatiu interior, portbagaj, si cei cel mai important criteriu SA FIE CAT MAI IEFTINA sa si-o poate perminte si un roman cu un salar cat de cat mai decent
un om care gandeste .........
Alexxx_Style is offline  
Old 01-04-07, 11:47   #305
dolb

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]
[VW]

Quote:
ai foarte mare dreptate! si asta sustin si eu! masina nu a fost facuta pentru curse, raliuri, etc! ci doar sa te duca din A in B, doar sa iti care cartofii, doar sa urci cu ea pe camp si sa nu ti se rupa bara de joasa ce e masina a fost facuta PENTRU FAMILIE ( o familie CALMA care merge ca orice om normal ) si pentru CEEA CE FACE ORICE MASINA ( adica sa RULEZE ) sper ca ne vor intelege si restul loganistilor care isi tot ridica in slavi dulapurile
dolb is offline  
Old 01-04-07, 11:48   #306
Mas

Stage 5

@Alexxstyle cu "Nu v-a facut niciodata un Logan?":
ba da! cand eram cu bicicleta, o data, ca dup-aia am plecat cu scarts de la stop si i-am dat fum, si o data cand nu aveam berlina reglata bine =)))))))

Hai sa fim seriosi mah, Loganu' e o masina care sa te duca de la punctu' A la punctul B. Nu e de viteza, nu e de curse, e de mers calm... masina cu care sa nu-ti faci grija de radare etc.
Asa ca nu mai incerca sa afirmi tu sus si tare ca Loganu' face si drege, ca nu merge...
Zici de 1.6 16v... ok, are cutie scurta si scoate timp bunicel pan la suta... da mai incolo? Ca depasirile normale, lejere le faci intre 80-90 si 140... Nu-mi permit sa te intreb ce faci daca ala de vrei sa-l depasesti are 160...
Si aici vezi ca Loganu e de familie... Nu poti sa-i dai a III-a sau a IV-a si sai dai blana sa urci in 180-200 km/h ca sa efectuezi depasirea, ci ramai tot in tr 5... de la 160 mai urci un pic pana la 170-180 (cateva zeci de secunde bune, daca nu chiar minute)
Aici se vede ca masina nu e de performante dinamice ridicate, ci e de mers cuminte...
Asa ca nu mai visa cu "Nu v-a facut niciodata vreun Logan?"
Nu, nu m-a facut si nu ma va face prea curand...

BMW lenes
Mas is offline  
Old 01-04-07, 11:49   #307
only_4dan

Stage 5

only_4dan's Avatar

Quote:
Originally Posted by amphetamine View Post
comparatia la pret a facut-o intre logan si astra h nu astra g(classic)...
si ma rog e o diferenta de pret mai mare deoarece dacia - romania opel - germania... si sa fim seriosi... ala de 1.6 16v arata sinsitru... vopsit tot, suspensii ridicate in ultimu hal si iara ma apuc sa zic da mi-e lene sa scriu... prea mult de scris... as putea face un roman
dupoa comparatia ta ca AS PUTEA FACE UN ROMAN
esti cumva de alta natie?german, bulgar,...
only_4dan is offline  
Old 01-04-07, 11:50   #308
dolb

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]
[VW]

Quote:
a zis ROMAN nu a zis om de nationalitate romana, ci ROMAN ( carte ) desteptule
dolb is offline  
Old 01-04-07, 11:57   #309
dolb

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]
[VW]

Quote:
se subintelege..zic eu, nu ? normal ca tie ti-am adresat! ( asta pt ca ai inteles gresit, omu a zis ca face o carte, si tu ai inteles ca face un roman ( om )
dolb is offline  
Old 01-04-07, 11:58   #310
only_4dan

Stage 5

only_4dan's Avatar

Quote:
Originally Posted by dolb View Post
se subintelege..zic eu, nu ? normal ca tie ti-am adresat! ( asta pt ca ai inteles gresit, omu a zis ca face o carte, si tu ai inteles ca face un roman ( om )
cam asa este
only_4dan is offline  
Old 01-04-07, 12:01   #311
only_4dan

Stage 5

only_4dan's Avatar

Quote:
Originally Posted by amphetamine View Post
comparatia la pret a facut-o intre logan si astra h nu astra g(classic)...
si ma rog e o diferenta de pret mai mare deoarece dacia - romania opel - germania... si sa fim seriosi... ala de 1.6 16v arata sinsitru... vopsit tot, suspensii ridicate in ultimu hal si iara ma apuc sa zic da mi-e lene sa scriu... prea mult de scris... as putea face un roman
comparatia am facuto cu opel astra clasic
vezi pe dibass
only_4dan is offline  
Old 01-04-07, 14:18   #312
steaua23
Opel Driver

Stage 5

steaua23's Avatar

Member of:
[Opel]
[Colectionar Machete]

Deci in primul rand astra classic 4usi 1.6 costa 13700 euro cu toate optionale de logan si ceva in plus. Loganul e 10550.
Acum ... ca vrei sa dai diferenta de 3150E in plus pentru opel ... ramane la alegerea fiecaruia.
Adevaru e ca poti sa iei logan si cu 3150 de E sa o faci racheta =)) sa rupi "susaua-n doua" cum zicea cineva, cateva pg mai jos.
Apropo cat costa renault megane 2 la oferta ? era vreo 12 mii si ceva ... se apropie de logan la pret.
Old 01-04-07, 17:50   #313
dogy_10
VW Driver

Stage 5

dogy_10's Avatar

Member of:
[DACIA]
[RENAULT]
[VW]

14.500 renault megane.....si-a luat varumiu
dogy_10 is offline  
Old 01-04-07, 18:43   #314
only_4dan

Stage 5

only_4dan's Avatar

Quote:
Originally Posted by steaua23 View Post
Deci in primul rand astra classic 4usi 1.6 costa 13700 euro cu toate optionale de logan si ceva in plus. Loganul e 10550.
Acum ... ca vrei sa dai diferenta de 3150E in plus pentru opel ... ramane la alegerea fiecaruia.
Adevaru e ca poti sa iei logan si cu 3150 de E sa o faci racheta =)) sa rupi "susaua-n doua" cum zicea cineva, cateva pg mai jos.
Apropo cat costa renault megane 2 la oferta ? era vreo 12 mii si ceva ... se apropie de logan la pret.
sar putea ca 13700 sa fie fara tva
eu preturile le am de pe: www.dacia.ro si opelul de la dibas(vezi pretul DDP)
only_4dan is offline  
Old 01-04-07, 19:52   #315
steaua23
Opel Driver

Stage 5

steaua23's Avatar

Member of:
[Opel]
[Colectionar Machete]

13700 tva inclus. tu probabil ai pus si optiunalele standard de pe astra classic inca o data :P
astra classic: geamuri el fata+spate, proiectoare, volan imbracat in piele, jante, vopsea metalizata, computer de bord, 4 airbag-uri, cd-player, beauty pack (oricum la logan nu exista:P), scaun sofer reglabil pe inaltime, aer conditionat, inchidere centralizata pe cheie, etc ... la motorul de 1.6.
ps: tot de pe dibas am luat preturile.
pss: la 15.700 iti iei astraH
steaua23 is offline  
- Copyright 2026 4Tuning -