Re: Opel astra clasic vs logan??
ba io nu va inteleg de ce va tineti asa tare astia cu logan-urile, da ma..e masina noua, inteleg, sunteti patrioti vreti o masina romaneasca inteleg si asta, dar cand va aud ca spuneti ca loganul este o masina superioara lui astra, o masina in care iti risti viata in curbe, o masina care in varianta de baza..nu are servodirectie, si nici macar lumina in portbagaj..cu un interior vai de capul lui ( o sa ziceti ca fiecare cu parerea lui, dar nu-mi spuneti mie ca va plac panourile usilor , cu boxele alea de arata ca naiba, cu niste manere de nici nu poti sa le apuci, si plastic d-ala de 2 bani), cu arcurile alea de se vad in portbagaj( parca nu puteau si ei sa faca alt sistem, sa le mascheze cumva, dar daca faceau asta..mai puneau cateva sute de euro), cu o directie imprecisa, si rulare leganata in linie dreapta,imi vine sa-mi smulg parul din cap..o tineti voi pe a voastra..domn'le daca masina e noua=> mai buna ca una sh..sa fiim seriosi..un opel astra cu 100 de mii de km in bord..tot este mai fiabil ca un logan..acum na, si eu mi-as lua un logan, daca as avea nevoie de o masina de munca, dar varianta de baza....insa in nici un caz nu este mai bun ca astra...opel astra este facut sa concureze cu golf IV, si ford focus..si este un concurent serios..fiind la capitolul motorizare superior celor 2...asa ca treziti-vaaa
|