| VERSUS AUTO SUPRA vs SUBARU, Mercedes vs Bmw, pilotul x vs pilotul y. Aceasta rubrica este dedicata provocarilor,analizelor,pariurilor(virtuale bineinteles),comparatiilor. Rog moderatorii sa fie foarte duri pe acest subiect. Fara OFF-TOPIC |
06-04-10, 13:00
|
|
Stage 1
|
Re: Renault Twingo vs VW Lupo !
hai zau sti tu ai de capu tau plus ca si o fost si masina de scoala  si eu in fiecare zi ma cu ia la scoala si are 180 de mi de kilometri  si numa distrubutia o fost schimbata  varamea are un renault twingo din 2000 benzina
|
|
|
07-04-10, 08:48
|
|
 Stage 5
|
Nu am avut nici una din respectivele masini dar VW Lupo este o masina high tech spre deosebire de Twingo. Are o gramada de tehnologie aplicata pentru a fi foarte economica, de asta e scumpa, a fost foarte scumpa si noua, costa cat un golf, masina de clasa superioara. Deci, daca vrei consum mic ia-ti linistit Lupo, nu a avut mare succes la vanzari pentru ca era scumpa dar second hand merita.
|
|
07-04-10, 21:11
|
|
Stage 1
|
Pai este tocmai invers  Twingo are un consum mai mic !
|
|
|
08-04-10, 01:07
|
|
 Stage 5
|
Poate mai mic decat Lupo GTI... Cand or face francezii masini bune da un pm, cmmon.
|
|
|
08-04-10, 14:13
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by a3ds
Nu am avut nici una din respectivele masini dar VW Lupo este o masina high tech spre deosebire de Twingo.
|
Auzi,da pe unde-i high-tech-ul ala din Lupo ca eu tot ma chinui si nu-l gasesc:E pe la motor,printre scaune sau prin portbagaj?
|
|
|
08-04-10, 18:58
|
|
Stage 1
|
Quote:
Originally Posted by a3ds
Poate mai mic decat Lupo GTI... Cand or face francezii masini bune da un pm, cmmon.
|
E clar ca esti fixat pe o anumita marca,dar nu te pricepi deloc la masini in general.
|
|
|
08-04-10, 19:06
|
|
 Stage 5
|
Da, sunt varza si nu apreciez maretia industriei franceze de automobile. Btw, pe care marca sunt fixat ca nu m-am prins?
|
|
|
14-04-10, 10:14
|
|
 Stage 5
|
inca asteptam sa ne zici cum e cu lupo hifi, pardon hi-tech
|
|
|
14-04-10, 11:20
|
|
|
Audi Driver
Stage 2
Member of: [AUDI]
|
Ia-ti Lupo frate, daca nu vrei sa dublezi pretul masini in piese mecanice si necazuri.
Cel mai mult beneficiu Renault il face din service si din pane-le clientilor.
|
|
|
14-04-10, 16:28
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by tomcRft
Ia-ti Lupo frate, daca nu vrei sa dublezi pretul masini in piese mecanice si necazuri.
Cel mai mult beneficiu Renault il face din service si din pane-le clientilor.
|
Pe de o parte asa e cu Renault, dar la o masina noua Renault, indiferent de model, nu cred ca se va defecta in special motorul si cutia de viteze. Uita-te de exemplu la Dacia si zi-mi cate loganuri au intrat in service cu probleme la motor, eu nu prea am auzit cazuri, iar taxiuri sunt deja si cu 500mii km. E adevarat ca alte piese cad si au preturi mari nejustificate dar cat sunt in garantie nu cred sa aiba probleme la motor/cutie care dupa mine sunt cele mai importante.
|
|
|
14-04-10, 16:39
|
|
|
Audi Driver
Stage 2
Member of: [AUDI]
|
Nu stiu daca vrea sa isi cumpere model-ul nou (la care nu ma bag).
Ia-r fost-ul model era o adevarata tragedie privind partea electronica a masini. Aia le strica pe ele cel mai mult, mai mult ca partea mecanica.
De Dacii nu am criticat niciodata fiindca nu au atatea "***-uri" pe ele, si de aia sunt si fiabile.
|
|
|
|
|