VERSUS AUTOSUPRA vs SUBARU, Mercedes vs Bmw, pilotul x vs pilotul y. Aceasta rubrica este dedicata provocarilor,analizelor,pariurilor(virtuale bineinteles),comparatiilor. Rog moderatorii sa fie foarte duri pe acest subiect. Fara OFF-TOPIC
Member of: [Moderators] [X-Team Racing Club] [Observator 4tuning] [DACIA]
benzina vs diesel
am vazut pe forum ca e chestia asta ca benzina e mai buna ba nu motorina sau daca am masina pe benzina sunt mai bogat decat ala care o are pe motorina si tot asa
astept parerile voastre
Here we go again.
Benzina pentru turatii ridicate si pentru un cuplu care tine mai mult de 5 secunde.(am generalizat)
Diesel doar pentru consum, nimic altceva.
un thread separat e ok zic eu, mai ales ca sunt multi oameni interesati de lupta dintre diesel si benzina, oricum ar fi fost misto sa fi pus la optiuni si bio diesel, care va fi combustibilul superior.
dieselul e bun pt consum,dar sunt motoare diesel care au si performante si fac fata cu brio la cele benzina! si inca am in cap motoarele diesel care faceau ca toti dracii pe cand avea bunicul meu 2 E klasseuri nu modelul nou...acum depinde si de calitatea motorinii...
Am votat Diesel, nu m-a impresionat benzina niciodata, in cativa ani performatele diesel vor egala sau chiar intrece benzina Cuplu oferit de un diesel ma pasioneaza, as da oricand un V8 benzinar pe V10 TDI de la VW
dar v10 tdi de la vw l-ai da pe w12? Si nociodata motoarele diesel nu o sa fie mai presus ca si cele benzina. Dieselurile au evoluat in ultimii 10 ani din cauza crizei petrolului si pt ca firmele constructoare de masini nu prea au mai investit in benzinare.