| VERSUS AUTO SUPRA vs SUBARU, Mercedes vs Bmw, pilotul x vs pilotul y. Aceasta rubrica este dedicata provocarilor,analizelor,pariurilor(virtuale bineinteles),comparatiilor. Rog moderatorii sa fie foarte duri pe acest subiect. Fara OFF-TOPIC |
|
View Poll Results: SAAB VS VOLVO
|
|
SAAB
|

|
72 |
54.96% |
|
VOLVO
|

|
59 |
45.04% |
11-11-09, 14:13
|
|
 Stage 4
Member of: [DACIA]
|
Re: SAAB Vs VOLVO
Vot VOLVO mult mai calitativ decat SAAB
VOLVO este si la camioane peste cei de de la SAAB
|
|
|
11-11-09, 16:10
|
|
General Supervisor
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [MERCEDES] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
Quote:
Originally Posted by Gabi#
|
Motivează te rog...
|
|
|
11-11-09, 16:18
|
|
 Stage 5
|
Quote:
|
Saab nu face camioane si oricum nu vad relevanta.
Cat despre calitate, te invit sa-mi vizitezi 9-5-ul meu, sa te lamuresti singur. Nu cred ca Volvo e mai calitativ decat Saab sau invers.

Official Porsche hater.
|
|
|
11-11-09, 19:17
|
|
 Stage 4
Member of: [DACIA]
|
SAAB face camioane SCANIA.
Si sunt foarte slabute fata de VOLVO.
La turisme nu stiu cat de bune sunt dar la camioane sunt cu mult peste SCANIA!
Last edited by Gabi#; 11-11-09 at 19:46.
|
|
|
11-11-09, 20:03
|
|
 Stage 5
|
Quote:
SAAB face camioane SCANIA.
Si sunt foarte slabute fata de VOLVO.
La turisme nu stiu cat de bune sunt dar la camioane sunt cu mult peste SCANIA!
|
Saab n-a facut niciodata Scania, a fost o alianta intre cele doua marci, alianta care nu mai exista in momentul de fata.
La fel ca aleks, te rog sa-ti motivezi afirmatia despre camioane, si cu argumente daca se poate.
|
|
|
12-11-09, 17:43
|
|
 Stage 5
|
SAAB mai prost calitativ ca VOLVO ??? Frate eu iti sugerez sa te uiti mai intai intr-un SAAB si apoi sa spui ...sa nu mai vorbim de fiabilitate la motoarele SAAB ca sunt peste VOLVO .. sunt VOLVO care au motoarea de VW alea Diesel...
Dacia Logan 1.6MPI
Matiz 0.8l
|
|
|
12-11-09, 18:58
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel]
|
Quote:
Originally Posted by adi01
SAAB mai prost calitativ ca VOLVO ??? Frate eu iti sugerez sa te uiti mai intai intr-un SAAB si apoi sa spui ...sa nu mai vorbim de fiabilitate la motoarele SAAB ca sunt peste VOLVO .. sunt VOLVO care au motoarea de VW alea Diesel...
|
volvo s60 d5 are un motor extraordinar zici k e dopat sau k nu are caii specificati, si un sunet foarte frumos.la interior sobru dar foarte practic si foarte comod.si k aspect parerrea mea k volvo este peste saab
|
|
|
12-11-09, 20:08
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by ph88bas
volvo s60 d5 are un motor extraordinar zici k e dopat sau k nu are caii specificati, si un sunet foarte frumos.la interior sobru dar foarte practic si foarte comod.si k aspect parerrea mea k volvo este peste saab
|
Si cu ce dovedeste asta superioritatea Volvo?
|
|
|
12-11-09, 20:11
|
|
 Stage 5
Member of: [2 Roti]
|
Eu votez Saab pentru ca este mai exclusivist in cumparatie cu Volvo.
Este mai sportiva.
Consumul mai mic.
La design au de lucrat atat Volvo cat si Saab.
Eu unul pot compara Saab cu Mercedes, Bmw, etc.
Pacat ca nu este asa de renumit. De asta imi pare rau.
|
|
|
12-11-09, 20:19
|
|
Stage 1
|
Greu de ales.
|
|
|
12-11-09, 21:42
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by D.Y ¬
Eu votez Saab pentru ca este mai exclusivist in cumparatie cu Volvo.
Este mai sportiva.
Consumul mai mic.
La design au de lucrat atat Volvo cat si Saab.
Eu unul pot compara Saab cu Mercedes, Bmw, etc.
Pacat ca nu este asa de renumit. De asta imi pare rau. 
|
Despre model de Saab vs Volvo vorbesti cand spui ca Saab este mai sportiva ?
Brand-ul in sine ma gandesc (,) ca este de sine statator. E ca si cum am spune ca Porsche este mai sportiv ca BMW, ceea ce in linii mari ar parea adevarat dar daca este vorba de un Boxter de baza vs M3 CSL sau GTS sau ce mai scot astia atunci se schimba balanta. Niciodata nu mi-au placut generalizarile, orice generalizare este prin definitie falsa, inclusiv asta.
|
|
|
13-11-09, 00:43
|
|
 Stage 5
|
_anaconda_: singura tentativa de masina sport a Saab, momentan, e 9-3 TurboX si e mai puternic decat orice ofera Volvo la ora actuala: 2.8 V6 300 CP, tractiune integrala Haldex (cea mai performanta tractiune integrala la ora actuala).
Din cate stiu, Volvo n-au montat acel magnific motor de pe Focus RS (pe care ei il fabrica) pe niciun model de-al lor.
|
|
|
13-11-09, 09:17
|
|
 Stage 5
|
Si sa nu mai vorbim despre motoarele Turbo de la SAAB ! Care sunt foarte fiabile si au o acceleratie foarte buna ! Mie aici in Piatra Neamt nu imi sta nici un Volvo in fata .. Masina mea e fabricata in 1995 si merge TOT pe ea ! Toate geamurile se deschid si se inchid fara probleme , Cruse controlu merge f bine , scaunele electrice si incalzirea in ele la fel , oglinzile si incalzirea din ele , clima , Traction controlu bla bla ! Si sincer ...toata lumea intoarce capul dupa un Saab 9-3 sau 9-5 pe strada... pt ca arata foarte bine sincer !
|
|
|
13-11-09, 14:22
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by ionut_cluj
_anaconda_: singura tentativa de masina sport a Saab, momentan, e 9-3 TurboX si e mai puternic decat orice ofera Volvo la ora actuala: 2.8 V6 300 CP, tractiune integrala Haldex (cea mai performanta tractiune integrala la ora actuala).
Din cate stiu, Volvo n-au montat acel magnific motor de pe Focus RS (pe care ei il fabrica) pe niciun model de-al lor.
|
Posibil sa fie, eu doar ma refeream sa se mentioneze modelele in sine nu doar brand-ul. Oricum la sportivitate nu se rezuma totul la putere, un S600 e mult mai puternic si mai rapid ca o Honda S2000 de exemplu dar nu as putea spune ca e mai sportiv  . Nu zic ca acel Turbo X nu e mai sportiv decat orice Volvo, oricum sportivitatea nu e principala ocupare nici la Volvo nici la Saab, nu asta ar trebui sa fie cel mai important aspect.
Asta cu tractiunea integrala, e cu dus intors. Eu cred ca e greu daca nu imposibil sa pui ca X e cea mai buna tractiune integrala. Daca asculti 5 persoane diferite (cu alte gusturi cand vine vorba de masini) o sa auzi 5 nominalizari diferite.
Tu zici ca aia de la Saab e cea mai buna la ora actuala. Du-te la altcineva si o sa iti explice ca aia de pe Nissan GT-R e cea mai tare, alti fani ai japonezelor or sa zica nu nu, aia de pe Lancer Evo e tare rau. Fanii BMW baga X-Drive la inaintare, fanii Audi baga Quattro (traditie bla bla), mai ales alea noi de pe RS6 cu diferential nou si asa mai departe. Mai depinde si scopul masinii, unele sunt destinate ca masini sport, altele ca offroad si asa mai departe.
Quattro de pe R8 este ceva, aia de pe RS6 este total diferit, la fel cum aia de pe Q7 nu are legatura cu niciuna. Daca o pui tractiunea integrala de pe R8, cu aceleasi setari, pe un Q7 (care ar trebui sa se descurce cat de cat si in offroad) o sa fie total pe dinafara. Dar nu as putea spune ca aia de pe Q7 e mai buna sau mai proasta, depinde la ce scop trebuie sa serveasca masina.
Ar mai fi aia de pe Veyron, numai faptul ca trebuie sa descurce la 1000+ CP si 1250+ NM o fac interesanta
Saab 9-3 Turbo X imi place si mie, e chiar misto dar nu stiu cat costa. In cazul in care se invarte in aceeasi zona cu S4 nu l-as cumpara  . Totusi cred ca este mai ieftin.
Last edited by _anaconda_; 13-11-09 at 14:33.
|
|
|
13-11-09, 14:28
|
|
 Stage 5
Member of: [VW]
|
Quote:
Originally Posted by _anaconda_
Posibil sa fie, eu doar ma refeream sa se mentioneze modelele in sine nu doar brand-ul. Oricum la sportivitate nu se rezuma totul la putere, un S600 e mult mai puternic si mai rapid ca o Honda S2000 de exemplu dar nu as putea spune ca e mai sportiv  .
Asta cu tractiunea integrala, e cu dus intors. Eu cred ca e greu daca nu imposibil sa pui ca X e cea mai buna tractiune integrala. Daca asculti 5 persoane diferite (cu alte gusturi cand vine vorba de masini) o sa auzi 5 nominalizari diferite.
Tu zici ca aia de la Saab e cea mai buna la ora actuala. Du-te la altcineva si o sa iti explice ca aia de pe Nissan GT-R e cea mai tare, alti fani ai japonezelor or sa zica nu nu, aia de pe Lancer Evo e tare rau. Fanii BMW baga X-Drive la inaintare, fanii Audi baga Quattro (traditie bla bla), mai ales alea noi de pe RS6 cu diferential nou si asa mai departe. Mai depinde si scopul masinii, unele sunt destinate ca masini sport, altele ca offroad si asa mai departe.
Quattro de pe R8 este ceva, aia de pe RS6 este total diferit, la fel cum aia de pe Q7 nu are legatura cu niciuna. Daca o pui tractiunea integrala de pe R8, cu aceleasi setari, pe un Q7 (care ar trebui sa se descurce cat de cat si in offroad) o sa fie total pe dinafara. Dar nu as putea spune ca aia de pe Q7 e mai buna sau mai proasta, depinde la ce scop trebuie sa serveasca masina.
Ar mai fi aia de pe Veyron, numai faptul ca trebuie sa descurce la 1000+ CP si 1250+ NM o fac interesanta
Saab 9-3 Turbo X imi place si mie, e chiar misto dar nu stiu cat costa. In cazul in care se invarte in aceeasi zona cu S4 nu l-as cumpara  . Totusi cred ca este mai ieftin.
|
anaconda intotdeauna gusturile tale nu se potrivesc cu ale niciunuia  ))
|
|
|
|
|