VERSUS AUTOSUPRA vs SUBARU, Mercedes vs Bmw, pilotul x vs pilotul y. Aceasta rubrica este dedicata provocarilor,analizelor,pariurilor(virtuale bineinteles),comparatiilor. Rog moderatorii sa fie foarte duri pe acest subiect. Fara OFF-TOPIC
-One supercharger compressor
-4,196 cc 4.2 liters V 8 front engine with 86 mm bore, 90.3 mm stroke, 9 compression ratio, double overhead cam and four valves per cylinder AJ-V8
-Premium unleaded fuel 91
-Fuel economy EPA highway (mpg): 23 and EPA city (mpg): 16
-Multi-point injection fuel system
-19.9 gallon main premium unleaded fuel tank
-Power: 291 kW , 390 HP SAE @ 6,000 rpm; 399 ft lb , 541 Nm @ 3,500 rpm
Mercedes:
-4,966 cc 5 liters V 8 front engine with 97 mm bore, 84 mm stroke, 10 compression ratio, overhead cam and three valves per cylinder
-Fuel economy EPA highway (mpg): 24 and EPA city (mpg): 16
-23.2 gallon main premium unleaded fuel tank
-Power: 225 kW , 302 HP SAE @ 5,600 rpm; 339 ft lb , 460 Nm @ 2,700 rpm
Member of: [Moderators] [AfterDark Racing] [DAEWOO] [FORD] [BMW]
o putere mare trebuie si stapanita - Active Body Control face diferentza intre ele, daca era si AMG jucaria capata o noua conotazie, anyway BENZ all the way
CL500 e mai scump semnificativ decat XKR.In plus,se compara pretul pentru motorizari echivalente.Altfel,Seria 3 si Seria 5 se concureaza intre ele,ca modelul cu motor de top pentru 3 costa doar cu cateva sute de EURO mai putin decat cel de baza pentru 5..
Tu esti chiar culmea.Daca esti asa destept,de ce ai mai facut thread pentru asta ?
CL - 4,99 metri
XK - 4,76 metri
CLK - 4,64 metri
Dupa parerea ta,XK e mai lung cu 12 cm decat CLK,deci nu sunt in aceeasi clasa.CL e mai lung cu 23 cm decat XK,si totusi sunt in aceeasi clasa...logica de fier,ce sa zic...
yeah...whatever....cum spui tu....eu nu am spus niciodata ca as fi destept ( chiar daca sunt un geniu ).
Ideea mea e ca....daca ar vrea cineva sa aleaga dintre un xkr si un cl500 ce ar alege....doar aceste masini.
Omule, de ce nu vrei sa intelegi ca te-ai facut de ras, de ce nu ai comparat doua masini din aceeasi clasa, mai degraba Jaguarul cu un BMW seria 6, pt ca Mercedes CL din cate stiu eu nu prea are concurent pt un coupe!!!
Lol...auzi la el..m-am facut de ras....
Eu am vrut sa compar aceste doua masini....nu am vrut sa compar altceva....
Tu poti compara orice masini vrei tu...daca vrei poti pune masini care sunt exact la fel..nu-mi pasa...
Member of: [Mitsubishi] [PARTICIPANT CURSE] [SUBARU]
Re: Jaguar XK vs. Mercedes Cl 500
Quote:
Originally Posted by \"SHOGUN-A8\"
Jaguar:
-One supercharger compressor
-4,196 cc 4.2 liters V 8 front engine with 86 mm bore, 90.3 mm stroke, 9 compression ratio, double overhead cam and four valves per cylinder AJ-V8
-Fuel economy EPA highway (mpg): 23 and EPA city (mpg): 16
-19.9 gallon main premium unleaded fuel tank
-Power: 291 kW , 390 HP SAE @ 6,000 rpm; 399 ft lb , 541 Nm @ 3,500 rpm
Mercedes:
-4,966 cc 5 liters V 8 front engine with 97 mm bore, 84 mm stroke, 10 compression ratio, overhead cam and three valves per cylinder
-Fuel economy EPA highway (mpg): 24 and EPA city (mpg): 16
-23.2 gallon main premium unleaded fuel tank
-Power: 225 kW , 302 HP SAE @ 5,600 rpm; 339 ft lb , 460 Nm @ 2,700 rpm
Nu e o comparatie corecta! Nu sunt un fan mergedes, dar cred ca e cazul sa pui langa un XK un AMG cu
kompresor.
In fine daca vreti sa comparati mere cu pere...
De ce nu alegeti un versus echilibrat si just?
__________________ Professional DynoTuning [email protected]
0723691731