Cred că e pe sistemul "Oscar".
"... Multumesc fanilor mei, lui Dumnezeu, lui x pentru bază, lui y pentru roţi, lui z pentru bara faţă, lui w pentru praguri ... "
De ce? Furăm pe cineva? Primesc autorii bani dacă le treci numele pe poză? Deocamdată nu a sărit nimeni în aer, nu a urlat niciunul: "Da, dom'le, e baza mea!" - când colo e baza altuia. OK, am înţeles. Nu e frumos să te lauzi cu lucrarea altuia, dar se exagerează uneori... Chemăm poliţia PAINT-ului! Hoţii! Trece numele autorului sau mori în flăcări! Dacă ar folosi cineva o bază facută de mine şi nu ar trece numele meu pe lucrarea lui nu m-ar deranja. Am făcut maşina aia, sunt satisfăcut de rezultat şi gata, i-am dat drumul pe net. Nu stau să vânez oameni. În cel mai rău caz, păstrez pdf-ul ca să pot dovedi că, într-adevăr, lucrarea îmi aparţine.
Nu este suficient să pui două poze? Una normală şi cealaltă modificată? Nu e tot aia? Eventual dacă mă întreabă cineva de unde am luat x componentă îi arăt frumos de unde. Acuma stăm să scriem pe fiecare poza x rânduri de parcă ar fi genericul unui film...
E ca şi cum modifică cineva o Supra în photoshop (2d) şi scrie acolo: Base by Toyota (mulţumiri deosebite Google), jantele by BBS (din nou, mulţumiri deosebite Google) şi tot aşa.
Ca să nu mai zic de celălalte categorii..
La 3d ar fi o listă enormă de mulţumiri. Mai ales la câte componente alcătuiesc un calculator
Nici la Freehand nu vezi mulţumiri de genul: " Talent la desen: By mama, că dânsa m-a născut " sau " Creioane: By papetăria Gelu şi fii " etc.
Mai respiraţi şi voi că mai aveţi puţin şi săriţi la bătaie pentru o bază.